top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

ŽELIŠ POSTATI INŠTRUKTORICA MASAŽE DOJENČKA PO METODI IAIM?

IZOBRAŽEVANJE ZA INŠTRUKTORJE BO POTEKALO OD 25.-29. 5. 2022


Te veseli delo z dojenčki in mamicami in bi jim želela ponuditi nekaj več? Si zaposlena na oddelku, kjer se vsakodnevno srečuješ z mamicami in dojenčki? Ali pa čutiš je čas, da greš na samostojno pot in pričneš delati tisto kar te zares veseli in ti napolni dušo. Pomoč in strokovna podpora mamicam in dojenčkom v prvem letu je ključnega pomena in prav zato te vabimo, da razširiš svoja obzorja in znanja na mednarodno priznanem tečaju za inštruktorja masaže dojenčka IAIM.


IAIM je mednarodna organizacija za masažo dojenčka, ki že več kot 40 let deluje praktično po celem svetu. Vsi, ki postanejo inštruktorji, pa po 5-dnevnem izčrpnem seminarju postanejo opremljeni z ogromno znanja in literature, tako da lahko po končanem izobraževanju in uspešno oddani zaključni nalogi, pričnejo samostojno izvajati 5 tedenski tečaj masaže dojenčka v skupini ali individualno s starši in dojenčki.


In pa ne zamudi ugodnejše cene za zgodnje rezervacije mest ter pohiti s prijavo saj sprejmemo samo 20 kandidatov.


"Seminar je presegel moja pričakovanja. Končno sem bila na seminarju, ki želi spremeniti svet na bolje, širi ljubezen in kar je bistvo, da se prične od rojstva dalje" -Petra Timošensko, dipl. fiziot. ,special. za delo z dojenčki .


"Seminar je izpolnil vsa moja pričakovanja. V resnici sem pričakovala manj, dobila pa veliko več novega znanja. Najbolj všeč mi je bil praktični del s starši in dojenčki. Menim, da sem od tega ogromno odnesla".


"Seminar je bil boljši kot sem si predstavljala. Naučila sem se več kot samo masažne prijeme. Počutila sem se sprejeto, všeč so mi bile igre, pesmi, diskusije . . . Med seboj smo se zelo povezali, klima je bila fantastična".


Na vašo željo vam izdamo tudi potrdilo o udeležbi za napredovanje v plačilni razred v obsegu 60 pedagoških ur. ​ Pohiti s prijavo. Število mest je omejeno. ​Za vsa vprašanja smo tukaj za vas: info@malimigec.si ali na telefonski številki 040-241-486


Več o seminarju in prijavnico najdeš tukaj: https://www.malimigec.si/instruktor-za-masazo-dojenckov-iaim

Comments


bottom of page