top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

VABLJENI K VPISU Z VAŠIM DOJENČKOM

Pozdravljene mamice!

Skupaj z vašimi malimi štručkami vas toplo vabimo, da se nam pridružite v novi, že 4.sezoni delovanja Malega Migca. Skupaj bomo na naših programih kvalitetno izkoristili čas, za domov pa boste prejele ogromno idej, kaj vse lahko počnete z vašim dojenčkom in vsa znanja z veseljem podelile še med očke, bratce, sestrice in stare starše. Spoznale boste čudovite mamice s katerimi boste lahko po naših srečanjih popile tudi kakšno pijačko, predebatirale aktualnosti, vaši dojenčki pa bodo spoznali prve sošolce s katerimi bodo morda celo nekdaj skupaj žulili vrtčevske in šolske klopi. Naučile se boste kaj je bistveno v prvem letu dojenčkovega življenja in kaj je skrivnost ljubečega in čutečega odnosa med staršem in odraščajočim otrokom.

Zdrav odnos, samozavest in samopodobo gradimo z dotikom in kako se dotikamo v prvem letu, kako si prvo leto zastavimo, je KLJUČNO.

Za vas imamo pripravljene naslednje uspešne in preverjene programe in sicer za začetnike TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKE, Uvod v sočutno starševstvo, mednarodno priznan in učinkovit program, ki ga izvajamo v več kot 74 državah po celem svetu in poteka po strokovnem protokolu IAIM- www.iaim.net. Program vam priporočamo za začetek, saj se boste naučili kako se povezati z dojenčkom in mu prisluhniti, kako mu pomagati pri napestosti v trebuščku in zategnjenosti v udih. Na ta način se boste skupaj z dojenčkom sprostili in umirili, kar pa je v današnjem tempu velika kvaliteta, prejeli pa boste informacije, ki vam bodo koristile celo življenje. Masirani dojenčki namreč bolje rastejo in se razvijajo, tako motorično kot miselno, imajo višji prag bolečine so bolj pogumni in samozavestni ter dosegajo višji IQ v primerjavi z dojenčki, ki niso bili masirani, program pa priporočajo tudi zdravniki in ostalo strokovno zdravstveno osebje po celem svetu.

Za vse ostale, drage mamice in migeci, ki boste z nami vztrajali še naprej pa seveda priporočam program MIGANJE ZA DOJENČKE IN MAMICE, kjer se bomo posvečali še naprej krepitvi dojenčkovih motoričnih spretnosti in socialnih veščin, zase pa bomo poskrbele, da z nežnimi vajami za stabilizacijo trupa, pridemo nazaj v staro formo :)

URNIK:

TOREK: pričetek 4.9.2018-Tečaj masaže za dojenčke, 10:00-11:30 (5 srečanj)

ČETRTEK: pričetek 6.9.2018-Miganje za dojenčke in mamice (poteka celo šolsko leto) ob 9:15-10:00, 10:15-11:00 ali 11:15-12:00 (na podlagi starosti dojenčka in ure, ki vam najbolj ustreza vas bomo uvrstili v primerno skupino)

POZOR! ČISTO NOVA LOKACIJA! Mali Migec vas v tej sezoni pričakuje v čisto svežih, novih in čudovitih prostorih studia MayaWay, Cesta Bosrisa Kidriča 4b, Zagorje (zraven NLB).

Za vse naše programe vam nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo.

Prijavita se lahko čisto enostavno s klikom na PRIJAVNICO-> https://goo.gl/forms/4VJJnWxTFxxgD3NI3, če poznate kakšno mamico z dojenčkom, ki si želi novih znanj pa bomo zelo veseli, če boste informacijo delili naprej. Po prejemu prijavnice vam bomo poslali vse detajle v zvezi s prvim srečanjem.

Zelo se že veselimo, da se spoznamo!

mali migec, ker je prvo leto zame ključno.

bottom of page