Zadnje novičke

Arhiv

Tags

KAJ NOVEGA VAS ČAKA V 2019?

Si žalostna, ker se je 5-tedenski tečaj masaže za dojenčke zaključil in bi rada z dojenčkom še naprej obiskovala čarobne urice masaže?

Ker vedno delamo s srcem in ustvarjamo strokovne programe tudi na podlagi vaših želja dragi starši, imamo za vas super novičko! :)

Namreč pripravili smo nadaljevalni tečaj masaže za dojenčke, kjer boste naučene masažne prijeme vsak teden utrjevali, uživali ob vodeni sprostitvi, prijetnem ambientu in klepetu z ostalimi mamicami. Tudi topel čajček in kakšen piškotek ne bo manjkal. :)

Si res pripravljena na to, da ti razkrijemo še kakšno skrivnost o blagodejnih masažnih prijemih in, da se naučiš nove masažne igre s katero se bosta z dojenčkom in starejšim otrokom še bolje povezala? Si za to, da vam zaupam tudi masažno rutino za odrasle s katero lahko pocrkljate svojega partnerja ali svojo mamo, mogoče obolelega sorodnika ter mu s tem polepšate dan?

Prijavita se na mali.migec@gmail.com. Super bo! :)

Z znanjem, ki ga boste prejeli na našem čarobnem programčku se bo povezala celotna družina. Ker z dotikom povemo več kot s katerokoli besedo.

 

MALI MIGEC, Organizacija in izobraževanje Nina Pečnik s.p.,

MATIČNA: 8137765000
DAVČNA: 89910842
TRR: SI56 6100 0001 8797 492

 

T:: +386 40 241 486
E: info@malimigec.si

facebook.png
instagram.png
lokacija.png

©2018 by MALI MIGEC