top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

MAMICE PRIPOROČAJO MALI MIGEC

Draga Nina!

Leto gre h koncu, zaključuje se Domnovo prvo leto, katerega pomemben del si bila tudi ti!

Že prvi stik, ki sem ga imela s teboj, je bil enkraten. V seriji številnih nezanimivih in neuporabnih predavanj v sklopu Šole za starše je bilo tvoje predavanje o baby handlingu nekaj, kar je dejansko prišlo prav. Že takrat sem se odločila, da bom, ko bo moj dojenček prikukal na svet, poiskala tvojo pomoč.

Nisem čakala, da bi dobila vabilo s strani ZD Zagorje, ampak sem te poklicala kar sama. Tvoja strokovnost, hkrati pa tudi neizmerna milina in umirjenost so me prepričale, da je to tisto, kar midva z Domnom potrebujeva.

Najprej sva obiskovala masažo. Vseh pet srečanj sem se veselila, vsakega posebej. Domnu so moji dotiki ugajali, meni pa sta, po pravici povedano, rasla pogum in samozavedanje, kako pomembna sem v njegovem življenju. Druženja, na katerih sem spoznala krasne mame, z njimi delila svoje izkušnje, strahove, veselje in lepe trenutke, so bila krasna. Z masažo sva z Domnom nadaljevala tudi doma in prepričana sem, da sva se na ta način še bolj povezala.

Ker nama je masaža ugajala, sem se odločila, da prideva tudi na telovadbo. Hvala, ker si mi odstrla še en vidik rokovanja z dojenčkom. Prepričana sem, da sem s prijemi, ki smo se jih naučili, podprla Domnov razvoj in mu pomagala, da se je tako dobro razvijal.

Hvala ti, ker delaš tako, kot delaš. Pomagaš dojenčkom in daješ mamicam takšen suport, ki ga potrebujejo. Na tvojih urah sem bila vedno sproščena, umirjena, vedela sem, da sva oba z Domnom sprejeta in zaželena.

Hvala ti za vse nasvete, misli in tople nasmehe! Si mali sonček, ki je lepšal najlepše dni najinega skupnega bivanja!

Se vidimo ponovno, ko se bo naša družinica povečala za še enega člana!

Marija in Domen

bottom of page