top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

Dogodki za mamice in dojenčke v letu 2020

Drage mamice, očki in dojenčki iz Zasavja in širše okolice. V letu 2020 vas v Malem Migecu vabimo na izredno poučne in prijetne delavnice in aktivnosti, ki so v prvem letu ključnega pomena za vas in za vašega dojenčka, saj bodo pustila pečat vse življenje. Verjamemo, da ste že ničkolikokrat prebrali, da je prvo leto za dojenčka ključno in zato je tukaj Mali Migec, ki vam bo pomagal pri tem, da dojenčku zgradite zdrav temelj, vi pa boste postali ob tem samozavestni, bolj zadovoljni in sproščeni, saj boste vedeli, da ste dojenčku dali vse kar je v prvem letu zanj in za njegov razvoj najpomembnejše.

Vabimo vas, da se nam vsi novi migeci pridružite najprej na 5-tedenskem tečaju masaže dojenčka IAIM, ki bo vašem dojenčku pomagal pri boljšem razvoju in vam pri lažjem razumevanju njegovih znakov, povezovanju in vzpostavitvijo dnevne rutine.

Vse ostale pa vabimo na program telovadbe za mamice in dojenčke. Mamice delamo vaje za stabilizacijo hrbtenice, vaje za dobro držo, krepimo mišice medeničnega dna, lahko pregledamo tudi diastazo rektusov in jo s skrbno izbranimi vajami tudi saniramo. Dojenčku pa s telovadbo pomagamo pri tem, da postane bolj spreten, da izkusi različne podlage, krepi motorične spretnosti in socialne kompetence v družbi svojih sovrstnikov. Na ta način dojenčku zagotovimo tudi lažji prehod v vrtec.

Januarja za vas pripravljamo še posebej pomembno delavnico prve pomoči za dojenčke in malčke, primerne za starše in tudi nosečnice, saj smo prav mi prvi, ki lahko nastalo situacijo saniramo (pri poškodbi, šoku, dušitvi...) če le imamo za to ustrezna znanja. Le ta nam bo predala certificirana predavateljica Rdečega križa Slovenije in iz delavnice boste odšli precej bolj samozavestni in polni znanja.

Čaka pa nas tudi delavnica pravilnega rokovanja z dojenčkom v okviru šole za starše, ki jo organizira ZD Zagorje.

Toplo vabljeni! mali migec

ker je prvo leto za dojenčka ključno.

Info in prijave: www.malimigec.si in mali.migec@gmail.com

bottom of page