top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

VABILO NA ENKRATNI DOGODEK: MIGANJE ZA CELO DRUŽINO S PRIDIHOM ČAROBNE OTROŠKE JOGE

Pozdravljene mamice, atiji in migeci!

Ker ste me tolikokrat pocukali za rokav "kdaj bo kaj za ta večje", ker nisem pozabila na vas in ker vedno za vas pripravim samo najboljše programe za katerimi 100% stojim tudi sama, vas z veseljem vabim na najbolj igrivo, zabavno in poučno miganje s pridihom čarobne joge za celo družino!

Vabljeni torej otroci od 3-8 let in starši (ali babice in dedki, če ste v službi ali pa si želite biti eno urco frej) saj je program primeren za vse generacije, uživancija pa garantirana!

Sedaj imate idealno šanso, da prebudite otroka v sebi in preživite nepozabno uro s svojim otrokom, ki bo spoznal kako ste lahko kul, ko npr. zarjovete kot lev ali cvilite kot hijena hehe. Ali pa skupaj z otrokom ustvarite vsa prevozna sredstva tega sveta in to kar s svojimi telesi. Vsekakor boste v očeh vaših otrok pravi junaki in totalni cari.‍‍‍‍‍ Ura joge je idealna priložnost, da se s svojim otrokom še bolj povežete in doživite nepozabno izkušnjo, ideje pa izkoristite še za preživljanje prostega časa, ko ste doma ali v tujini.

Kaj je še pomembno?

Otroke in seveda vas učimo miganja in elementov joge na igriv in kreativen način. Njihovo pozornost na vadbi pritegnemo s pripovedjo, igro in domišljijo, kjer posnemamo različne živali ali uporabljamo prispodobe iz vsakdanjega življenja. Skozi čarobno popotovanje otroci spoznavajo tudi osnove joge, ki izhajajo iz živalskega in rastlinskega sveta. Otroci se naučijo sprostiti, povezati gibanje in dihanje, zjasnijo svoj um, spoznavajo svoje telo in njegove zmogljivosti. Izvajanje omenjenega programa v otroštvu ima veliko pozitivnih lastnosti na otroka, saj izboljša: - koncentracijo - spanje - delovanje imunskega sistema - koordinacijo in držo - sprošča napetost in stres

Pa kdo si to nebi želel za svojega otroka? Katere pa so PREDNOSTI programa? 1. Tukaj NI TEKMOVANJA, primerjanja in pritiskov, ni boljšega in slabšega – vsak ima svoje posebne talente. Otroci raziskujejo svoje telesne in umske zmožnosti – vsak na svoj način. Otrokom joga ponuja priložnost, da se naučijo zavedati samih sebe in se ceniti. 2. Učimo se SPOŠTOVATI in ceniti druge.S prakticiranjem joge se otroci zgodaj v življenju naučijo ceniti in spoštovati vsa živa bitja, kar prispeva k ustvarjanju lepšega sveta in svetlejše prihodnosti. 3. Učimo se SAMOZAVEDANJA.Otroci se skozi igro učijo samozavedanja, spoznavajo svoje sposobnosti in opazujejo svoje misli. 4. Podpiramo pozitivno DUŠEVNO ZDRAVJE pri otrocih.Ko se otrok nauči sprejeti in se imeti rad, videti v drugih dobro , se osredotočiti in pomiriti svoje misli, se zavedati svojih prirojenih sposobnosti, postane odpornejši na stres, nauči se soočati z življenjskimi izzivi. Otrok bo pozitivnejši in bolj optimističen glede življenja in svojih sposobnosti ter manj dovzeten za depresijo in podobne duševne težave. 5. Spodbujamo ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG.Izboljša se otrokov imunski sistem, telesna drža, telesna moč in gibljivost. Zato vas vabim na ta enkraten migastičen dogodek za tvojo družino, ki bo potekal v sredo, 5.2.2020 ob 17.00 uri v vadbenem centru MayaWay (poleg NLB) v Zagorju in glejte, da boste oblečeni v udobna športna oblačila. Otroci so lahko v telovadnici bosi ali v copatkih za vas pa velja enako. Mogoče vam bo prav prišla tudi kakšna steklenička vode, sicer pa bomo za to poskrbeli tudi mi. Migajo starši in otroci, da smo si na jasnem. Program bo vodila Tjaša Nučič, certificirana inštruktorica joge za otroke (YAI) iz Rogaške Slatine, vodja podjetja Viva (fb @vivatjasa), ki razveseljuje s svojo energijo in znanjem tudi otroke in družine v Termah Olimije.

PRIJAVA: Prijavite se preko prijavnice-klik na povezavo: https://forms.gle/xuUhEBFUH2F641yS8 in nakazilom kotizacije v višini 15 eur (velja za 1 družino). Podatke o nakazilu prejmete na mail, ko oddate prijavnico.

Tam bom tudi jaz tako da se res že prav veselim, da se vidimo po dolgem času in v pravem, migastičnem vzdušju kot smo ga vajeni migeci. ️

Čaroben dan še naprej,

Nina V. Pečnik, Vodja programov

T: 040-241-486 I Fb: @malimigec I www.malimigec.si

bottom of page