top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

IDEJE ZA AKTIVNOSTI Z DOJENČKOM

Nimate več idej kaj vse bi lahko še počeli z vašim dojenčkom?

Prav zato je nastal komplet 30 kartic aktivnosti za dojenčka in več kot 20 namigov kako lahko skupen čas kvalitetno izkoristite. Kartice kar kličejo dojenčka k sodelovanju saj je njihova podoba skrbno zasnovana prav zato, da bo pritegnila njihovo pozornost. Kartice sicer niso igrača, so pa izjemno dobra motivacija za gibalne aktivnosti z dojenčkom, ko jih v roke primejo starši, saj črno beli kontrasti dojenčka v prvih nekaj mesecih zelo pritegnejo.

Kartice aktivnosti za dojenčka, mali migec

Z aktivnostmi, ki vam jih ponujajo kartice boste podprli svojega dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Ustvarili mu boste pogoje preko katerih bo sam prišel do svojih lastnih, dragocenih gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavali.

Prepoznajte in okrepite dojenčkove spretnosti ter mu na vsaki razvojni stopnji omogočite kar največ spodbude za zdrav razvoj. Kartice vam bodo pri tem v veliko pomoč.

Kartice so razdeljene na 3 težavnostne stopnje in ponujajo najrazličnejše aktivnosti za dojenčka v starosti 0 do 1 leta:

  • ustvarjanje

  • raziskovanje

  • masaža in sprostitvene aktivnosti

  • gibalne aktivnosti

  • krepitev fokusa in koncentracije

Na vsaki kartici je natančen opis aktivnosti in prednosti izvajanja aktivnosti za dojenčka. Dodano je tudi mnogo namigov, da boste lahko omenjeno aktivnost še dodatno popestrili.

Kartice so razdeljene v 3 kategorije

Kartice so namenjene vsem staršem, ki želijo svoj čas kvalitetno preživeti z dojenčkom in se zavedajo, da je prvo leto ključno. Kartice so tudi odlično darilo s katerim ne boste nikoli brcnili v temo.

S karticami vam nikoli ne bo dolgčas saj jih lahko uporabljate na 1000 in 1 način. Lahko ustvarjate, lahko jih kombinirate in si pripravite čisto lasten program, lahko celo ustvarite svojo gibalno pravljico. Obenem pa podpirate dojenčkov razvoj na zabaven način.

Naročite jih lahko na mali.migec@gmail.com ali preko kontaktnega obrazca TUKAJ.

Jaz hočem tole kartico!

bottom of page