top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

NOVO V ZAGORJU: MIGANJE ZA MALČKE

Končno je napočil čas, da vam razkrijemo nov program, ki je nastal pod okriljem podjetja @malimigec. To je program miganje za malčke v starosti od 1. do 4. leta in seveda njihove starše, ki so v zgodnjem obdobju še kako pomembni za motivacijo otrok, dajanje pravih usmeritev in tudi za večjo sproščenost in udobje na samem programu.

Program bo zaživel 22. septembra 2020 ob 17. uri v Vadbenem centru Zagorje, vodila pa ga bo izkušena pedagoginja, vzgojiteljica in certificirana inštruktorica joge za otroke, Duška Kopinšek, ki svoje življenje posveča zdravemu gibalnemu in čustvenemu razvoju otrok.

Če si želite, da bi bil vaš malček spreten, kreativen, iznajdljiv, če si želite, da bi na varnem mestu in pod strokovnim vodstvom potrošil odvečno energijo in se zabaval skupaj z vami in s sovrstniki ter razvil optimalno držo, gibanje in hojo, in če si želite, da bi se znal vaš otrok tudi umiriti, je to zagotovo pravi program za vaju.

Urica miganja za malčke bo razdeljena na: ogrevanje, igro, gibalne elemente in sprostitev.

Naučili se bomo različnih gibalnih aktivnosti in to na igriv in kreativen način. Pozornost malčkov bomo pritegnili s pripovedjo, glasbo, igro in domišljijo, kjer bomo posnemali različne živali ali uporabljali prispodobe iz vsakdanjega življenja. Skozi čarobna popotovanja v namišljene svetove bodo otroci spoznavali tudi osnove otroške joge, ki izhajajo iz živalskega in rastlinskega sveta. Otroci se bodo naučili tudi sprostiti, povezati gibanje in dihanje, zjasniti svoj um, spoznati svoje telo in njegove zmogljivosti.

Izvajanje programa v otroštvu ima veliko pozitivnih lastnosti saj izboljša:

  • koncentracijo

  • spanje

  • delovanje imunskega sistema

  • koordinacijo in držo

  • sprošča napetost in stres

  • poveže starša in otroka in še mnogo več.

Več o programu in prijavnico najdete TUKAJ. Veselimo se že srečanja z vami!

Vaša ekipa @malimigec

bottom of page