top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

9 IDEJ ZA NOVO LETO Z DOJENČKOM

Praznovanje novega leta z dojenčkom je lahko veselo in nepozabno doživetje. Tukaj je nekaj idej, kako preživeti silvestrovo z dojenčkom:


1.Družinsko srečanje:

Razmislite o manjšem družinskem srečanju doma ali v hiši sorodnikov. Ko bo vaš dojenček obkrožen z najdražjimi, lahko to ustvari toplo in praznično vzdušje.


2.Zgodnje odštevanje:

Ker dojenčki (po navadi) niso budni do polnoči, razmislite o zgodnjem odštevanju. Praznujte novo leto s svojim nekaj ur pred pravo polnočjo.


3.Praznični okraski:

Okrasite svoj dom. Za ustvarjanje prazničnega vzdušja lahko uporabite pisane balone, trakove in druge predmete, ki so varni za dojenčke.


4.Novoletna večerja

Pripravite posebno novoletno jed, ki bo dojenčku všeč. Vključite lahko nekaj njegovih najljubših jedi in naredite čas obroka zanj posebno in prijetno doživetje. V kolikor vaš dojenček še ne je goste hrane vemo kaj ima najrajši. :)


5.Praznični outfit:

Cela družina se lahko obleče v božično-novoletni outfit. Fotografiranje vaše družine v praznični obleki je lahko zabaven način, da ujamete te čarobne trenutke.
6.Tihe dejavnosti:

Načrtujte mirne in starosti primerne dejavnosti za vašega dojenčka. To lahko vključuje branje pravljice za lahko noč, igranje z mehkimi igračami ali nežno igro.


Ustvarite časovno kapsulo:

Začnite tradicijo z ustvarjanjem novoletne časovne kapsule. Vključite predmete, kot je pismo vašemu dojenčku, časopis tistega dne in majhne spominke. Odprite ga skupaj v prihodnosti.


Razmislite in si postavite cilje:

Vzemite si nekaj časa za razmislek o preteklem letu in se pogovorite o svojih upih in sanjah za prihajajoče leto. Čeprav vaš dojenček morda ne razume, je to lahko pomembna tradicija za vas kot starše. Razmislite tudi o aktivnostih, ki bi jih želeli z dojenčkom obiskati v letu 2024. Tečaj masaže dojenčka IAIM je popolna izbira.


Tih prostor za spanje:

Poskrbite, da bo vašemu dojenčku na voljo miren in udoben prostor za spanje. Silvestrovanje je lahko hrupno, zato je pomembno mirno okolje za spanje.


Ne pozabite dati prednost dojenčkovemu udobju in dobremu počutju ves večer. Prilagodite svoje načrte glede na otrokovo rutino in potrebe ter uživajte v novem letu s svojim dojenčkom in s svojimi najdražjimi. Ter vabljeni v letu 2024 v MALI MIGEC, da skupaj pričaramo vam in vašemu dojenčku nepozabno leto. Ker je prvo leto za dojenčka ključno.
Comments


bottom of page