top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

KAKO LAHKO Z DOJENČKOM VARNO TELOVADIVA DOMA?

Zaradi trenutne situacije se je marsikatera mamica in marsikateri dojenček znašel sam, brez družbe in brez idej, ki bi lahko omogočale kvaliteten gibalen razvoj dojenčka in boljše počutje in formo mamice.

Ravno zato smo v podjetju MALI MIGEC zasnovali on-line vadbo za mamico in za dojenčka, ki jo lahko spremljate preko zasebne Facebook skupine.Bi bile rade tudi v času zaprtja vadbenih centrov aktivne in z gibanjem pripomogle k svojemu boljšemu počutju in h kvalitetnemu gibalnemu razvoju svojega dojenčka? In vse to kar iz udobja svojega doma? Takrat, kadar bi vam najbolj ustrezalo? Prav za to je nastal varen on-line program "miganje za mamice in dojenčke", v zaprti Fb skupini, da tudi v času Lockdowna ostanemo aktivne in pripomoremo k optimalnemu gibalnemu razvoju dojenčka ter obenem poskrbimo tudi zase in za svoje dobro počutje.

Za vas in vašega dojenčka smo pripravili:

- 4 video srečanja v razmaku enega tedna z možnostjo ogleda za nazaj

- vaje za zmanjšanje diastaze rektusov,

-vaje za izboljšanje drže,

-vaje za mišice medeničnega dna,

-vaje za zmanjšanje bolečin v križu,

-vaje za izboljšanje gibalnega razvoja dojenčka,

-podporo v zaprti Fb skupini.

Dajemo vam 100% garancijo na zadovoljstvo + DARILO: E-Priročnik: Trening mišic medeničnega dna, ki si ga boste lahko popolnoma personalizirale.

Cena paketa: Namesto 39 eur samo 24 eur!

Vaša inštruktorica bo Nina V. Pečnik, certificirana inštruktorica varne vadbe za mamice in dojenčke, predavateljica pravilnega rokovanja z dojenčkom v Zdravstvenem domu Zagorje ob Savi in ustanoviteljica podjetja @malimigec.

Ker je prvo leto za dojenčka (in mamico) ključno.

Comments


bottom of page