top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

KAKO POSTATI UČITELJ JOGE ZA OTROKE

Se sprašujete kako postati učitelj joge za otroke, pridobiti mednarodni certifikat in znanja, ki jih boste lahko takoj implementirali v svoje delo z otroki?


Za vas organiziramo usposabljanje za učitelja joge za otroke z vrhunsko izvajalko Cayetano Rodenas, direktorico Yoga&Kids, za njo pa jamči celo mednarodna joga zveza, Yoga Alience International (YAI).


Seminar vam bo odprl srce in vas vrnil tja kjer se je vse začelo. Prejeli boste orodje in samozavest, da postanete profesionalni učitelj joge za otroke takoj po zaključku dogodka. V trajno last boste prejeli tudi izčrpen učbenik, ki vam bo vedno v pomoč pri kreiranju joga uric in pri inspiraciji za vaše vodenje.

Seminar je namenjen vsem, ki obožujete delo z otroki in imate radi jogo. Namenjen je joga učiteljem, ki se želijo specializirati in vzgojiteljem, učiteljem, ki želijo prenesti prednosti in koristi joge v njihove razrede in popestriti kurikulum. Prav tako je namenjen staršem, da najdejo novo pot, da se povežejo s svojim otrokom in družino ter uživajo v zdravem, zabavnem, netekmovalnem programu, ki je zasnovan na gibanju. Seminarja se lahko udeležijo tudi vsi, ki si želijo razširiti in nadgraditi obstoječa znanja in poklic.

Po uspešnem zaključku seminarja boste prejeli Certifikat Yoga&Kids za učitelja joge za otroke (YAI), s katerim boste lahko učili jogo za otroke po vsem svetu. 

​PROGRAM SEMINARJA

Igre in tehnike za poučevanje joge za različne starostne skupine

Joga Asane za otroke, partnerje in skupino

Tehnike in igre za dihanje in meditacijo

Skupinske dinamike za otroke in najstnike

Osnove Akrojoge in tajske masaže za otroke

Kako učiti otroke Yamas in Niyamas

Kako učiti otroke Pranayame

Kako poučevati družinsko jogo (+praktični prikaz ure z otroki)

Kako ohranjati in vzdrževati pozornost otrok v razredu

Osnovne tehnike joge za otroke s posebnimi potrebami

Kako ustvariti in razdelati vašo uro joge za otroke


p.s. to je seminar, ki se ga definitivno morate udeležitiComments


bottom of page