top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

KAKO POSTATI UČITELJ JOGE ZA OTROKE IN PRIDOBITI MEDNARODEN CERTIFIKAT YAI

IZOBRAŽEVANJE ZA PRIDOBITEV CERTIFIKATA BO POTEKALO 20.-22. 5. 2022


Si tudi ti želiš popestriti delo v vrtcu, v šoli ali samostojno voditi jogo za otroke ali družinsko jogo in pridobiti mednarodni certifikat za inštruktorja joge za otroke, ki je potrjen s strani Yoga Alliance International (YAI). Odprla se ti bodo popolnoma nova vrata v svet kreativnosti, gibanja, zabave in sprostitve.


"Vrhunska pustolovščina. Domov se definitivno ne vračam ista. Dva in pol dni potovanja k sebi, k otroku v sebi...zbujanje, kreativnost, igrivost, radosti... Neprecenljivo. Druženje s Cayetanino energijo te v nobenem oziru ne more pustiti ravnodušnega. Hvala, hvala za to čudovito izkušnjo <3"-Barbara Čampa.


Pridruži se nam na čarobnem, odštekanem, najbolj norem, 3 dnevnem, praktičnem seminarju za inštruktorje, z izjemno Cayetano Rodenas iz YOGA&KIDS, ki bo že sedmič zaporedoma potekal v Sloveniji. In zasij v vlogi inštruktorja/inštruktorice joge za otroke.

Ne zamudi ugodnejše cene za zgodnje rezervacije mest!
Na ​seminarju​ se boste naučili:

- Igre in tehnike za učenje joge na igriv način - Igre in tehnike za poučevanje joge za različne starostne skupine - Joga Asane za otroke, partnerje in skupino - Tehnike in igre za dihanje in meditacijo - Skupinske dinamike za otroke in najstnike - Osnove Akrojoge in tajske masaže za otroke - Kako učiti otroke Yamas in Niyamas - Kako učiti otroke Pranayame - Kako poučevati družinsko jogo​ in praktični prikaz ure z otroki​ (lahko pripeljete tisti dan svoje otroke) - Kako ohranjati in vzdrževati pozornost otrok v razredu - Osnovne tehnike joge za otroke s posebnimi potrebami - Kako ustvariti in razdelati vašo uro joge za otroke​​Predznanje ni potrebno, pomembno je le, da si upate zopet biti otrok


Na vašo željo vam izdamo tudi potrdilo o udeležbi za napredovanje v plačilni razred v obsegu 30 pedagoških ur. Pohiti s prijavo. Število mest je omejeno. ​Za vsa vprašanja smo tukaj za vas: info@malimigec.si ali na telefonski številki 040-241-486


"Zame je bila sama izkušnja seminarja nepozabna. Prišla sem z namenom, da spoznam, ugotovim kako lahko jogo in otroke povežem v svoje življenje, in ta seminar mi je dal veliko več kot sem si predstavljala. Zato HVALA , da bom lahko s slednjim nadaljevala tudi naprej! <3".
"Zelo bogato in izčrpno izobraževanje, Cayetana je izjemna inštruktorica in učiteljica. Postala si moj vzor za učenje joge. Samo tako naprej. Super je bilo, hvala! Ni mi žal, da sem se udeležila seminarja".


Comments


bottom of page