Baby Presents

Razveselite mamico in dojenčka z darilnim bonom Mali Migec.

DARILNI BONI MALI MIGEC

Darilni bon bo razveselil tako starša kot dojenčka, pridobljena znanja pa bodo koristila celotni družini. Izberete lahko poljubno vrednost. Darilni bon je vsekakor najlepše darilo, ki ga lahko podarite novopečeni mamici ob rojstvu dojenčka, lahko pa počaka tudi pod novoletno smrečico ali pa ga nosečki v veselem pričakovanju podarite na baby showerju.  Darilni bon tudi personaliziramo po vaših željah.

Posredujemo vam ga preko e-pošte.

TURISTIČNI BON BON21

Vsi se zavedamo dejstva, da sta gibanje in masaža najbolj učinkoviti sredstvi, ki aktivirata spodobnost telesa za napredek in regeneracijo. Prav tako uravnavata delovanje imunskega sistema in vplivata na boljše počutje in samozavest. Zato je v letošnjem letu država uvedla nove bone, imenovane BON21, ki jih lahko uveljavite tudi pri nas, za katerokoli storitev MALI MIGEC (v živo ali preko spleta).

 

Torej BON21 lahko koristite za vse aktivnosti z dojenčkom v podjetju MALI MIGEC, kot tudi za udeležbo na strokovnih seminarjih in izobraževanjih.

 

KAKO LAHKO VNOVČIM BON21 PRI PODJETJU MALI MIGEC?

 

Na recepciji ali preko e-pošte sprejemamo državne bone (izpolnjen obrazec), ki jih želite izkoristiti za naše storitve. Lahko jih uporabite za vse spletne programe, kot tudi programe v živo:

  • polnoletne osebe 100€;

  • mladoletne osebe 50€.

Minimalna vrednost koriščenja bona je 50€.

 

Za vnovčenje bona potrebujemo kopijo vaše osebne izkaznice in emšo številko. V kolikor potrebujete pomoč pri izpolnjevanju se lahko obrnete na nas: info@malimigec.si ali pa na stran Finančne uprave Republike Slovenije: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/

 

Ker si to, drage stranke, zares zaslužite.

ODDAJ NAROČILO

Hvala! Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

Girl Baby Shower