top of page
2.png

Predstavljamo vam prvi mentorski program v Sloveniji

RAZVOJNO GIBALNE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKE *

z normalnim potekom gibalnega razvoja

O IZOBRAŽEVANJU

Želiš pridobiti ali še dodatno poglobiti svoja znanja o gibalnem razvoju dojenčka? Se naučiti pravilnih prijemov in gibalnih vzpodbud, ki prispevajo k večji kvaliteti gibalnega razvoja? Te je pri svojem delu strah rokovanja z dojenčkom? Si želiš spoznati moj način dela z mamicami in dojenčki?

 

Če si inštruktor-ica masaže dojenčka, vodiš poporodno vadbo za mamice, jogo za dojenčke, plavanje dojenčkov, si (poporodna) doula, fizioterapevtka, delovna terapevtka, kineziologinja, Bownova, kraniosakralna terapevt-ka, ali prihajaš iz druge smeri, ki vključuje delo z dojenčki in mamicami ter si želiš dodatnih kompetenc, je morda ta program točno to kar iščeš, da boš pri svojem delu še bolj suveren-a in uspešen/uspešna.

 

Na 4 dnevnem strokovnem izobraževanju boš usvojil-a znanje o pravilnem rokovanju z dojenčkom, s katerim boš lahko staršem pri vodenju vadb ali izvajanju terapij za vzgled. Razkrila ti bom tudi celo zakladnicrazvojno gibalnih aktivnosti za dojenčke, ki jih lahko vključiš v svoje vadbene programe, igralne urice, masažne urice ipd. Verjamem, da ti nikoli več ne bo zmanjkalo idej kako narediti urico zanimivo, pestro in poučno, dojenčki in starši pa se bodo nadvse zabavali in vedno znova z veseljem vračali nazaj k tebi..

 

Izobraževanje se navezuje na razvojno gibalne aktivnosti za dojenčke z normalnim potekom gibalnega razvoja in ni primerno za zdravljenje patologij. Na izobraževanju boš spoznal-a vse o pravilnem rokovanju z dojenčkom in ogromno aktivnosti za dojenčke z normalnim potekom gibalnega razvoja, ki prispevajo k spodbujanju dojenčkovih motoričnih spretnosti in miselnih funkcij. Dotaknili se bomo tudi uporabe terapevtskih pripomočkov in aktivnosti, ki jih lahko izvajajo mamice skupaj z dojenčki.

Namen seminarja je, da se naučiš pravilne izvedbe prijemov, ki jih boš lahko nadalje implementiral-a v svoje urice z dojenčki in mamicami, ter da poglobiš znanje in razumevanje o gibalnem razvoju dojenčka. Ker je prvo leto za dojenčka ključno.

Izobraževanje se bo odvijalo v Zagorju ob Savi, dne 9. -10. 5. 2024 in 16. 5. -17. 5. 2024, vsak dan od 9:00 - 16:00 in bo sestavljeno iz:

- predavanja

- diskusije

- praktičnega dela

- dela v skupinah

- dela s starši in dojenčki

- preverjanje znanja (praktični in teoretični del)

VSEBINA MENTORSKEGA PROGRAMA MALI MIGEC®

Temeljni kurikulum zajema:

 1. Normalen potek gibalnega razvoja dojenčka

 2. Odstopanja od normalnega gibalnega razvoja in alarmi

 3. Razvoj čutil

 4. Dojenčkova vedenjska stanja

 5. Osnove pravilnega rokovanja z dojenčkom

 6. Uporaba pripomočkov za dojenčke

 7. Razvojno gibalne aktivnosti za dojenčke

 8. Prednosti razvojno gibalnih aktivnosti za dojenčke

 9. Kvalitete dobrega inštruktorja

 10. Priprava urice

 11. Praktični prikaz urice s starši in dojenčki

 12. Preverjanje znanja

DA BI PREJELI POTRDILO O USPEŠNO OPRAVLJENEM MENTORSKEM PROGRAMU:

 • je potrebna udeležba na 4-dnevnem mentorskem programu RGAZD* v obsegu 40 pedagoških ur

 • uspešno opravljen preizkus znanja (teoretični in praktični del)

 • samoevalvacija

SPLOŠNE INFORMACIJE

 

CENA SEMINARJA:   

 • redna cena: 999.- €

 • akcijska cena za plačilo v enkratnem znesku: 897.- €

 • rezervacija/avans: 333.- € (avans je nevračljiv, v primeru bolezni ga lahko izkoristite v roku 1 leta), možnost plačila na 3 obroke

 • vrednost seminarja je potrebno v celoti poravnati najkasneje do 17. 4. 2024

 • ker je število mesto omejenih imate mesto rezervirano z datumom plačila (torej kdor si prej rezervira mesto, tistemu bo pripadlo)

 

Mesto na seminarju si rezervirate tako, da izpolnite E-PRIJAVNICO spodaj in z nakazilom nevračljivega avansa v višini 333.- € ali enkratnim plačilom 897.- € na TRR račun MALI MIGEC, za katerega vam pošljemo predračun.

 

Število mest je zaradi kvalitete izvedbe izobraževanja omejeno na največ 6 udeležencev.

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa, če izvajalec zaradi bolezni ali druge višje sile ne bo mogel izvesti izobraževanja v dogovorjenem roku.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

Zelo sem vesela, da sem se udeležila mentorskega programa pri Nini. Že takoj prvi dan, ko sem prišla v prostore Mali Migec, sem se počutila “domače”. Lepo urejen topel prostor, pogostitvena miza, nasmejani obrazi.

 

Celoten potek vseh srečanj mi je bil odličen, saj nam je Nina teoretične razlage, podkrepila z ogromno praktičnega dela.

 

Delo v parih, skupini se mi je še bolj vtisnilo v spomin, saj ko sam probaš določene prijeme in gibe si bolj zapomniš.

 

Všeč mi je bilo tudi ponavljanje in osveževanje informacij, ki smo jih obravnavali prejšnji dan in pa predvsem, da smo lahko prisostvovali na njenih uricah z mamicami in dojenčki. Zaradi takšnega načina poteka izobraževanja sem pridobila ogromno znanja o različnih temah.

 

Ta program je prišel ob pravem času in hvaležna sem, da sem spoznala Nino in njen koncept dela, ter da nam je svoje znanje in izkušnje predala naprej, da lahko ustvarjamo svoje programe in pomagamo mamicam pri razvoju njihovih zakladov.

 

Veselim se še nadaljnjih izobraževanj skupaj s tabo Nina.

Od mentorskega programa sem pričakovala, da se bom naučila pravilnega baby handlinga, ideje, nova znanja, kako postopati z dojenčkom. Veliko ljudi ni dovolj ozaveščenih o tem, kako je gibalni razvoj dojencka pomemben, zato mi je bilo še toliko bolj pomembno, da se tečaja udeležim, da znam argumentirati, čemu je temu tako.

Moja pričakovanja so bila presežena, saj sem dobila dosti več znanja, kot sem pričakovala.. Predvsem smo imeli veliko praktičnega dela, kar mi je sploh super, saj s prakso utrdiš znanje, prijeme. Seveda podkrepljeno s teoretičnim delom, ampak mi je bilo res top, da smo imeli toliko več prakse!

Komaj čakam, da začnem delati z mamicami in njihovimi dojenčki.

Vsekakor bo potrebno nekaj kilometrine, ampak, na to pot stopam z veliko mero optimizma, odločnosti in samozavesti.

 

Počutje v skupini je bilo super.. Bili smo majhna skupinica, kar je velika prednost, saj se ti mentorica lahko se bolj posveti in je pozorna na tvoje delo/napake, lažje se naučiš  tako.

Vse smo se hitro ujele in počutje v skupini je bilo zelo sproščeno. Veliko je bilo deljenj izkušenj med seboj, idej, spoznanj.

Veliko sem odnesla od tega. 🙂 

 

Mentorica pa, glede na to, da je bil tečaj prvič... kapo dol.. Če nebi vedela, da prvič izvajaš tečaj Nina, ne vem če bi ti verjela.. Ker si res delovala, kot da to vodenje programa, to inštruiranje obvladaš, dobro si se znašla v vsaki situaciji in bila pripravljena na vsako vprašanje.

Ravno tako pri supportu. Kot sem omenila, vse je bilo tako sproščeno, in že ta odnos ki smo ga gradile od vsega začetka je največji support.

Bila si tam za vsako vprašanje, vsako našo napako si popravila, in nam s tem samo še bolj utrdila znanje..

 

Že čakam obnovitveni tečaj, da se ponovno srečamo. 😊

ERIKA TURK

Od mentorskega programa sem pričakovala, da, bom dobila znanje za izvajanje uric o razvojno gibalnih aktivnosti za dojenčke in kako pripraviti primerno urico. Na koncu pa sem dobila veliko več znanja kot sem pričakovala in sicer s praktičnega in teoretičnega vidika ter ogromno idej.

 

Tekom celotnega programa sem se počutila sproščeno in sprejeto. Mentorica nas je vseskozi usmerjala in spodbujala k utrjevanju pravilne izvedbe prijemov.

 

Najbolj všeč pa mi je bil praktični prikaz urice s pravimi dojenčki in mamicami.

NEŽA SEDEJ, ATLANTIS

Mentorski program je bil zelo dober. Dobila sem ogromno znanja.

 

Zelo všeč mi je bilo, ker je bil preplet teorije in prakse.

 

Nina je izjemna učiteljica, ki ima zelo veliko znanja in izkušenj, ki jih je delila z nami. Poskrbela je tudi za sproščeno in prijetno vzdušje.

PRIJAVA NA IZOBRAŽEVANJE

Z mentorskim programom sem bila zelo zadovoljna in bi rekla, da je presegel pričakovanja.

 

Teoretično znanje je bilo zelo korektno in strokovno razloženo, všeč pa mi je bilo, da nismo ostali le pri teoriji ampak imeli tudi praktični prikaz dveh uric z dojenčki, kar nam je v veliko pomoč pri ustvarjanju svojih uric.

 

Program je potekal 4 dni, vendar ločeno v dveh tednih, kar se mi zdi, da je bilo zelo pozitivno, saj sem tako v enem tednu ravno utrdila nekaj znanja, predno smo nadaljevali.

 

Prav tako sem hvaležna za svojo mentorico Nino, ki je poleg teorije delila tudi svoje izkušnje in znanje iz prakse. kar se mi zdi, da največ odtehta in če bi se še enkrat odločala bi sigurno izbrala isti mentorski program. 

Mentorski program Mali Migec je bil točno to, kar sem iskala že odkar sem zaključila študij kineziologije.

 

Odkar sem tudi sama mamica sem iskala razne informacije glede gibalnega razvoja otrok, a nikjer ni bilo možno dobiti vsega na kupu.

 

Sploh pa nisem našla mentorskega programa v Sloveniji, za tujino se pa pri majhnih otrocih nisem odločila.

 

Nina, hvala, da si zajela vse kar rabimo vedeti teoretično in praktično, ter da si poleg znanja z nami delila tudi izkušnje. Le-te se v praksi vedno izkažejo za najbolj pomembne.

 

Mentorski program Mali Migec priporočam vsem, ki radi delate z dojenčki in delite znanje naprej. 

bottom of page