top of page
19_01241.jpg

V 5 tednih do samozavestne mamice in pomirjenega dojenčka 

MASAŽA DOJENČKA - IAIM

iaim logo.jpg

Se večkrat sprašuješ, če z dojenčkom ravnaš pravilno? Te je strah, da ne nudiš dovolj varnega okolja oz. dovolj možnosti za njegov razvoj? Želiš aktivno prispevati k zdravemu gibalnemu razvoju? Ali pa mogoče ne več kaj početi z dojenčkom? Se sprašuješ ali je normalno da toliko joka? In kako to, da tako malo spi? Ali tvoj dojenček trpi za trebušnimi krči in ne veš več kako bi mu lahko pomagala?

 

Mnoge mamice z dojenčki se prav v tem trenutku soočajo z nešteto izzivi, ki jih prinaša novo obdobje v življenju. In prav zato imam zate pripravljen enostaven program, ki vaju bo 100% podprl, navdihnil in usmeril na pravo pot. Program je pomagal že na tisoče staršem in z malce truda, ki vem da si ga pripravljena vložiti v zdravje svojega dojenčka, lahko pomaga tudi tebi. 

TEČAJ MASAŽE DOJENČKA IAIM JE PRVA IZBIRA ZA VAŠEGA DOJENČKA

Preverjeni masažni prijemi bodo POMAGALI DOJENČKU:

 • da sprosti napetost v mišicah in v trebuščku (z uspešno masažno rutino za pomiritev trebušnih krčev) in izboljšati prebavo

 • da bolje raste in se razvija (priporočljivo tudi za zahirančke in prezgodaj rojene)

 • da krepi zavedanje o lastnem telesu, tudi najmanjših delov (masaža prstkov) in krepi motorične spretnosti

 • da izloča hormone varnosti, ljubezni in ugodja (oksitocin, endorfin) in zmanjša nivo stresnih hormonov (kortizol, adrenalin)

 • da razvije boljši imunski sistem in višji prag bolečine (masirani dojenčki so bolj odporni in imajo višji prag bolečine)

 • da razvije boljšo samozavest, samopodobo in IQ

 • da zraste v zrelo osebnost s trdnim temeljem

Za vas MAMICE pa je program izjemnega pomena:

 • saj se boste na ta način še globlje povezale s svojim dojenčkom

 • lahko se izognete razvojni ambulanti in fizioterapiji z vašim dojenčkom in vzamete zdravje vašega dojenčka v svoje roke

 • sprostile se boste ob vodeni meditaciji, čarobnem ambientu in klepetu z ostalimi mamicami

 • dobile boste ogromno idej kako kvalitetno preživeti čas s svojim dojenčkom 

 • naučile se boste preverjenih masažnih prijemov za celo telo in nežnih vaj za raztezanje dojenčka

 • naučile se boste kako masirati dojenčka skozi celotno obdobje odraščanja

 • spoznale boste kako pomemben je ljubeč dotik skozi vsa življenjska obdobja in se še bolj povezale z vašo družino

 • obudile boste svojo intuicijo, svoj šesti čut in postale še bolj samozavestne mamice

 

 

 

 

"Res sem vesela, da vas spremljam in, da sva imeli z mojo Lano možnost udeležbe na tečaju. Vreden vsakega evra, po mojem mnenju neprecenljiva izkušnja za obe. Poleg tega sem dobila informacije, ki so nepogrešljive, kar se odnosov na sploh tiče. In seveda, pomen dotika, nekaj, kar preveč zanemarjamo, hvala Nini, da nas je spomnila kako zelo pomemben je" - Valerija, udeleženka tečaja.

"Preden sva začela s tečajem masaže dojenčka nama je pediatrinja rekla, da bova naslednjič dobila napotnico za v razvojno ambulanto, ker je imel tako zategnjene mišice. Po zadnjem pregledu je pediatrinja opazila velik napredek, mišični tonus se je uravnal in tudi gibalno opažam, kako dojenček vidno napreduje. Pediatrinja nam je svetovala naj kar nadaljujeva z masažo saj očitno zelo pomaga. Zelo sem vesela" - udeleženka tečaja.

O PROGRAMU


Za vas imamo pripravljen program masaže za dojenčke, ki poteka po uspešnem mednarodnem protokolu IAIM (IAIM je kratica za mednarodno organizacijo za masažo dojenčkov) že več kot 40 let. Razvila ga je avtorica knjige Infant Massage, A Handbook for Loving Parents,  Vimala McClure in tako pomagala že na tisoče staršem in dojenčkom po celem svetu. Program PRIPOROČAMO TAKO FIZIOTERAPEVTI, KOT TUDI OSTALI ZDRAVSTVENI DELAVCI. Tekom 5-tedenskega programa boste obudili svoj šesti čut in se naučili poslušati sebe in svojega dojenčka. Vodeni masažni prijemi vam bodo pri tem v pomoč, pridobljeno znanje pa vam bo koristilo vse življenje.

INTERVJU za revijo Bogastvo zdravja si lahko preberete TUKAJ.

PROGRAM TEČAJA MASAŽE ZA DOJENČKA PO IAIM PROTOKOLU
Na vsakem srečanju govorimo o aktualnih diskusijah, imamo vodeno sprostitev in masažo dojenčka.

1. SREČANJE

uvod, kakšna OLJA uporabljamo za masažo dojenčka, KDAJ ga lahko masiramo in kdaj ne, kakšen je primeren PROSTOR za masažo, vodena sprostitev, masaža nog, pavza s prigrizki in pijačo, kako prepoznamo dojenčkove ZNAKE in kaj nam sporoča

 

2. SREČANJE

uvod v masažo dojenčka, sprostitev, masaža trebuščka in nog, pavza s prigrizki in pijačo, preverjena RUTINA ZA POMIRITEV TREBUŠNIH KRČEV in odpravljanja napetosti v trebuščku, zakaj dojenček JOKA in kako se odzvati

 

3. SREČANJE

uvod v masažo dojenčka, sprostitev, masaža rok, trebuščka in nog, pavza s prigrizki in pijačo, kako masirati ODRAŠČUJOČEGA otroka, mali TRIKCI in SKRIVNOSTI, raziskave s področja masaže dojenčka

 

4. SREČANJE

uvod v masažo dojenčka, sprostitev, masaža glave, hrbta, rok, trebuščka in nog, pavza s prigrizki in pijačo, KORISTI in PREDNOSTI masaže za dojenčka in starša 

5. SREČANJE

uvod v masažo dojenčka, sprostitev, masaža celotnega telesa in nežni prijemi za raztezanje dojenčka, pavza s prigrizki in pijačo, diskusija in podelitev Priznanj za opravljen tečaj

"Najboljši tečaj" - Pia, udeleženka tečaja.

"Rada bi se samo zahvalila. Hvala, da je vaš program še veliko več kot "samo" masaža za dojenčke, da začenjam razumeti svojega 5 tednov starega otroka in sem zaradi vas boljša mama" - Špela, udeleženka tečaja

Dojenčka vedno masira njegov starš, inštruktor, ki ima za to veljaven IAIM certifikat, pa kaže prijeme na lutki. Program se lahko izvaja individualno ali v skupini, v živo ali on-line (v primeru izjemnih okoliščin). Skozi program vas bo vodila Nina V. Pečnik, Certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov IAIM®, CIMI®.

NA TEČAJU PREJMETE:

 • vse prijeme za masažo dojenčka v obliki pisnega gradiva

 • male skrivnosti za masažo odraščajočega otroka

 • rutino proti trebušnim krčem

 • vrhunsko olje za masažo

 • diplomico

 • bogat paketek presenečenja

 • pijačko in prigrizke

 • 100 % garancijo na zadovoljstvo

PRIJAVA IN REZERVACIJA

INDIVIDUALNEN TEČAJ (1-2 DRUŽINI):

 • CENA: 246 €

 • -10 % popusta za individualen tečaj skupaj s prijateljico z dojenčkom

 • ČAS IN LOKACIJA: individualno po dogovoru

 

SKUPINSKI TEČAJ (4-6 DRUŽIN): ​​​

 • CENA: 156 €

 • -10 % popusta, če pripelješ prijateljico z dojenčkom

 • LOKACIJA: Vadbeni center Zagorje ali preko ZOOM-a za družine v izrednih situacijah

 • PRIČETEK NOVEGA TEČAJA: ČETRTEK, 4. 4. 2024 ob 10:00-11:30 

NOVO!!! Na voljo so tudi DARILNI BONI, ki bodo razveselili vsako mamico in novorojenčka.

"Všeč mi je bil vaš pristop, atmosfera, umirjenost, vse dodatne informacije, velika dodana vrednost sami masaži, plus tudi to, da kljub izvedbi preko zooma je bil občutek pristen, tudi zaradi vključenosti vseh mamic in dojenčkov" - Valerija, udeleženka tečaja.

"Opazila sem da sva bili obe z hčerko vedno bolj sproščeni med masažo in nisem se več bala kako jo prijeti. Sva pa obe zelo uživali ko sva se masirali saj sva se še bolje povezali med sabo" - Vesna, udeleženka tečaja.

 

REZERVACIJA: Mesto na tečaju si rezervirate tako, da izpolnite PRIJAVNICO spodaj in s PLAČILOM. Račun in uvodne informacije vam bomo poslali preko e-pošte (ne spreglejte tudi spama in promocij). 

Na celoten program vam nudimo 100 % garancijo zadovoljstva in vam v primeru, da po koncu 5 tedenskega programa le s tem ne boste zadovoljni in nam to tudi zaupali, vrnili denar.

60-100_proc_garnacija_vracila_denarja_3-

SEDAJ PA SE HITRO PRIJAVITA, SAJ JE PRVO LETO ZA DOJENČKA KLJUČNO IN NIMATA POPOLNOMA NIČ ZA IZGUBITI, PRIDOBILA PA BOSTA OGROMNO. 

“Nina, hvala še enkrat za to super izkušnjo! Ogromno sem se naučila in naučeno uporabljam vsak dan. Dojenček v masaži naravnost uživa! Tudi očka masira in moram rečt, da je postal prav tak naš poseben večerni ritual. Hvala se enkrat! Priporočam vsaki mamici, ki jo srečam.”

NIKA BREGAR

Masaža je super ideja, ko ne veš, kako bi popestril tvoj in otročičkov dan. Je super ideja, ko želiš še boljšega stika z otročičkom. In super ideja je takrat, ko želiš, da bi se njegov spanec okrepil. Vsi imamo radi, da nas nekdo masira, kajne?

Več pa si lahko preberete TUKAJ.

GAJA RIBIČ, Young Mommy Gaja Blog

bottom of page