top of page
INŠTRUKTORJI
20160517_170834.jpg

NINA V. PEČNIK

Ustanoviteljica in vodja programov za dojenčke in mamice v podjetju Mali Migec, diplomirana fizioterapevtka, Bownova terapevtka, certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov z mednarodno licenco IAIM, certificirana inštruktorica za masažo otrok z mednarodno licenco MISP in certificirana inštruktorica joge za otroke Yoga Kids (YAI), certificirana vaditeljica varne vadbe za mamice in dojenčke, BFM praktikantka, predavateljica baby handliga in organizatorka priznanih mednarodnih strokovnih seminarjev za inštruktorje.

about-caye_orig.jpg

CAYETANA RODENAS

Ustanoviteljica in vodja Yoga&Kids prihaja iz Španije, Madrida, kjer ima svoj lasten studio in uči Hatha, Vinjasa in druge dinamične stile joge kot tudi jogo za otroke, jogo za nosečnice, ter mamice in dojenčke. Študirala je pedagogiko in delala kot učiteljica drame, pesmi in plesa. Kot ambasadorka Rainbow Kids Yoga za Evropo je delala šest let, program pa je predstavila tudi na nacionalni televiziji in tako promovirala jogo in zdravje.  Caye, pri nas in po svetu, izvaja strokovni seminar za inštruktorje joge za otroke in strokovni seminar za inštruktorje joge za najstnike. Vsi njeni seminarji so certificirani s strani Yoga Alience International.  

ewa-westman1.jpg

EWA WESTMAN

Mednarodna inštruktorica IAIM od leta 1999 in prihaja iz Švedske. Ewa je izobrazila že na stotine babic, pediatrov, medicinskih sester, fizioterapevtov, delovnih terapevtov, logopedov in ostalih zdravstvenih delavcev po celem svetu, med poslušalci pa so tudi drugi profili, ki jih vleče strast do dela z dojenčki in njihovimi starši in je tako rekoč pionirka med IAIM mednarodnimi inštruktorji.

Mia Elmsater.jpg

MIA ELMSÄTER

Mia Elmsäter živi v Järni na Švedskem in je skupaj s Sylvie Hétu soustanoviteljica programa Massage in Schools (MISP). Mia je tudi mednarodna inštruktorica za IAIM in od leta 1990 poučuje izključno za ta dva programa po vsem svetu. Verjame, da če imajo dojenčki močnejšo in varnejšo vez s svojimi starši preko masaže dojenčka in nadaljujejo z razumevanjem pomena dotika, ko odraščajo, lahko ti otroci pomagajo pri spremembi sveta, ki jo tako zelo potrebujemo.

bottom of page