top of page
kartice aktivnosti za dojenčka.jpg

Stimulativne razvojno gibalne aktivnosti za dojenčka, ki jih priporočamo fizioterapevti

KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA 

- privlačne podobe za dojenčke na eni strani in natančni opisi za starše na drugi strani kartice -

Nimate več idej kaj vse bi še lahko počeli s svojim dojenčkom? Ali pa načrtujete baby shower in ne veste kako bi presenetile vašo nosečko? Morda pa ste ravnokar prejeli novega člana družine in ne veste kaj pametnega bi mu podarili v poplavi igrač, ne da bi pri tem brcnili v temo?

 

NAGRAJEN PRODUKT LETA 2022

 

Komplet razkriva zakladnico 30 skrbno izbranih razvojno gibalnih aktivnosti, s pomočjo katerih bo dojenček napredoval na gibalnem področju in odrastel v spretnega in samozavestnega otroka. Mamicam pa nikoli več ne bo zmanjkalo idej kaj početi z dojenčkom. 

PREDNOSTI UPORABE KARTIC AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA

 

Z natančno opisanimi aktivnostmi, ki vam jih ponujajo kartice boste podprli svojega dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Ustvarili mu boste pogoje preko katerih bo sam prišel do svojih lastnih, dragocenih gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavali.

 

Prepoznajte in okrepite dojenčkove spretnosti ter mu na vsaki razvojni stopnji omogočite kar največ spodbude za zdrav razvoj. Kartice vam bodo pri tem v veliko pomoč.

KAKO SE  UPORABLJAJO KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA?

 

Kartice so razdeljene na 3 težavnostne stopnje in ponujajo najrazličnejše aktivnosti za dojenčka v starosti 0 do 1 leta:

  • ustvarjanje

  • raziskovanje

  • masaža in sprostitvene aktivnosti

  • gibalne aktivnosti

  • krepitev fokusa in koncentracije

Karticam so priložena tudi natančna navodila za uporabo in številne variacije uporabe le teh. 

"Odlično je, ker so kartice razvrščene po stopnjah zahtevnosti. Všeč so nama tudi slike na drugi strani kartic, iz katerih sem - po vašem predlogu - pogosto sestavila zgodbico"-mamica Saša Gajer.

KOMU SO NAMENJENE KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA?

 

Kartice so namenjene vsem staršem, ki želijo svoj čas kvalitetno preživeti z dojenčkom in se zavedajo, da je prvo leto ključno za razvoj gibalnega potenciala.

 

S karticami vam nikoli ne bo dolgčas saj jih lahko uporabljate na 1000 in 1 način od rojstva dalje. Lahko ustvarjate, lahko jih kombinirate in si pripravite čisto lasten program, lahko celo ustvarite svojo gibalno pravljico. Obenem pa podpirate dojenčkov razvoj na zabaven način.

"Aktivnost Biba leze, ki je opisana na karticah, mojo dojenčico vedno znova spravi v boljšo voljo"-mamica Viktorija Floyd

O AVTORJU

 

Kartice so slovenska inovacija. Nastale so s strani fizioterapevtke Nine V. Pečnik, ustanoviteljice podjetja Mali Migec, ki je že vse od leta 2015 fokusirana na aktivnosti za zdrav gibalen razvoj dojenčka.  Kartice so nastale zato, ker želi s svojim znanjem in idejami pomagati staršem, da se seznanijo z aktivnostmi, ki jih lahko počnejo z zdravim dojenčkom že v prvem letu ter mu s tem pomagajo izboljšati gibalni potencial. Leta 2022 so bile prepoznane kot ena izmed najboljših slovenskih inovacij in prejele priznanje Gospodarske zbornice Slovenija.

ŽELIM NAROČITI SVOJ KOMPLET KARTIC

Cena kompleta kartic aktivnosti za neomejeno uživancijo z dojenčkom, ki vsebuje kar 30 kartic aktivnosti za dojenčka, več kot 20 namigov in nešteto kombinacij, kako lahko skupen čas kvalitetno izkoristite, znaša samo 29,90 €.

 

Podatke za plačilo prejmete ob oddaji naročila. Vsakemu paketku pa dodamo še malo POZORNOST.

 

Na izdelek vam nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo.

 

AKCIJA 3+1 GRATIS  le za  89,70 €. Ob nakupu 3 kompletov kartic vam 1 komplet podarimo in častimo poštnino.

Za plačilo s kreditno kartico sledite tej povezavi: PLAČILO S KREDITNO KARTICO

 

"Že ves čas so zanimive slikice na karticah. Starejši kot je, več aktivnosti lahko izvajava in se pri tem zabavava." - mamica Aleksandra Vranjek

"Nekaj kartic imamo nalepljenih pri previjalni mizi in je previjanje dosti lažje"- mamica Anita Rihter.

"Boljše so kot katerakoli druga igrača" - mamica Tamara Junkar.

NAROČILO KARTIC
(izpolnite podatke za dostavo):

Zelo zelo dobra ideja za oblikovanje kartic za aktivnosti, že prej se mi je zdelo fajn, zdej ko sva pa probala pa vidim, da je res uporabno in zabavno hkrati. Sicer ne delava po stopnjah ampak zmešam kartice in naključno zbiram in se zabavava dokler je našemu Filipu volja. Super za preživljanje prostega časa in podpiranje optimalnega gibalnega razvoja. Priporočam vsaki mamici, katera bi si želela narediti nekaj več za sebe in svojega dojenčka. Hvala ti se enkrat. 

RADMILA MILANOVIČ, diplomirana fizioterapevtka, spec. za delo z dojenčki

V karticah so zajete super ideje za gibalno aktivnost z dojenčkom, so preproste in z veliko ključnih gibalnih vzorcev, ki pripomorejo k normalnem razvoju dojenčka

BARBARA TRATNIK, diplomirana fizioterapevtka, inštruktorica masaže dojenčka

Kartice so iz razvojnega in specialno pedagoškega vidika (poklicna deformacija🙈) izredno dobre in prispevajo k celostnem razvoju otročka.

TAMARA D.

bottom of page