top of page

Nagrajena inovacija Gospodarske zbornice Slovenije in top darilo po besedah staršev

KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA

Razvojno gibalne aktivnosti za dojenčke od 0 m+

Komplet razkriva zakladnico 30 skrbno izbranih razvojno gibalnih aktivnosti, s pomočjo katerih bo vaš dojenček napredoval na gibalnem področju in odrastel v spretnega in samozavestnega otroka. Mamicam pa nikoli več ne bo zmanjkalo idej "kaj početi z dojenčkom".

Paketku so priložena tudi natančna navodila za uporabo in ideje, kako kombinirati različne opisane aktivnosti.

Vsebina kompleta kartic zajema:

  • natančna navodila za uporabo

  • 30 razvojno gibalnih aktivnosti razdeljenih v 3 težavnostne stopnje

  • namige za popestritev aktivnosti

  • prednosti vsake opisane aktivnosti 

  • črno bele podobice na drugi strani kartice za razvoj vida in večjo motivacijo pri izvajanju aktivnosti

"Odlično je, ker so kartice razvrščene po stopnjah zahtevnosti. Všeč so nama tudi slike na drugi strani kartic, iz katerih sem - po vašem predlogu - pogosto sestavila zgodbico"-mamica Saša Gajer.

KOMU SO NAMENJENE KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA?

 

Kartice so namenjene vsem staršem, ki želijo svoj čas kvalitetno preživeti z dojenčkom in se zavedajo, da je prvo leto ključno za razvoj gibalnega potenciala. Lahko so tudi čudovito darilo ob rojstvu dojenčka, presenečenje za baby shower ali darilo za pod smrečico. Vsekakor koristno in praktično darilo za vso družino, ki bo s pomočjo razvojno gibalnih aktivnosti še bolj utrdila medsebojno vez in okrepila dojenčkovo zaupanje.

 

Podprite dojenčkov gibalni potencial na zabaven način.

"Aktivnost Biba leze, ki je opisana na karticah, mojo dojenčico vedno znova spravi v boljšo voljo"-mamica Viktorija Floyd

O AVTORJU

 

Kartice so slovenska inovacija. Nastale so s strani fizioterapevtke Nine V. Pečnik, ustanoviteljice podjetja Mali Migec, ki je že vse od leta 2015 predana področju, ki se navezuje na zdrav gibalen razvoj dojenčka.  Kartice so nastale zato, ker želi s svojim znanjem in idejami pomagati staršem, da se seznanijo z aktivnostmi, ki jih lahko počnejo z zdravim dojenčkom že v prvem letu ter mu s tem pomagajo izboljšati gibalni potencial.

 

Leta 2022 so bile kartice aktivnosti prepoznane kot ena izmed najboljših slovenskih inovacij in prejele priznanje Gospodarske zbornice Slovenija.

ŽELIM NAROČITI SVOJ KOMPLET KARTIC

Cena kompleta kartic aktivnosti za neomejeno uživancijo z dojenčkom, ki vsebuje kar 30 kartic aktivnosti za dojenčka, več kot 20 namigov in nešteto kombinacij, kako lahko skupen čas kvalitetno izkoristite, znaša samo 29,90 €.

 

Podatke za plačilo prejmete ob oddaji naročila. Vsakemu paketku pa dodamo še malo POZORNOST.

 

Na izdelek vam nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo.

 

AKCIJA 3+1 GRATIS  le za  89,70 €. Ob nakupu 3 kompletov kartic vam 1 komplet podarimo in častimo poštnino.

Za plačilo s kreditno kartico sledite tej povezavi: PLAČILO S KREDITNO KARTICO

"Že ves čas so zanimive slikice na karticah. Starejši kot je, več aktivnosti lahko izvajava in se pri tem zabavava." - mamica Aleksandra Vranjek

"Nekaj kartic imamo nalepljenih pri previjalni mizi in je previjanje dosti lažje"- mamica Anita Rihter.

"Boljše so kot katerakoli druga igrača" - mamica Tamara Junkar.

NAROČILO KOMPLETA KARTIC AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA
(izpolnite podatke za dostavo):

Zelo zelo dobra ideja za oblikovanje kartic za aktivnosti, že prej se mi je zdelo fajn, zdej ko sva pa probala pa vidim, da je res uporabno in zabavno hkrati. Sicer ne delava po stopnjah ampak zmešam kartice in naključno zbiram in se zabavava dokler je našemu Filipu volja. Super za preživljanje prostega časa in podpiranje optimalnega gibalnega razvoja. Priporočam vsaki mamici, katera bi si želela narediti nekaj več za sebe in svojega dojenčka. Hvala ti se enkrat. 

RADMILA MILANOVIČ, diplomirana fizioterapevtka, spec. za delo z dojenčki

V karticah so zajete super ideje za gibalno aktivnost z dojenčkom, so preproste in z veliko ključnih gibalnih vzorcev, ki pripomorejo k normalnem razvoju dojenčka

BARBARA TRATNIK, diplomirana fizioterapevtka, spec. za delo z dojenčki

bottom of page