top of page
PROGRAMI ZA DOJENČKE

Pridružite se nam na skupinskih programih, kjer vas čaka topel prostor in polno ljubečih mamic in dojenčkov, ali pa izberite individualen program v udobju vašega doma.

19_01384.jpg

TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKA - IAIM

Za vas imamo pripravljen program, ki je navdušil na tisoče staršev in dojenčkov po celem svetu, podprt pa je tudi s strani medicinske stroke. Tekom učenja masažnih prijemov boste obudili svoj šesti čut in se naučili poslušati sebe in svojega dojenčka.

TELOVADBA ZA DOJENČKE IN MAMICE 

Starši boste dojenčkom preko igrive vadbe pomagali, da bodo postali bolj spretni, njihovo gibanje bolj kvalitetno, hkrati pa bomo krepili socialne kompetence v družbi ostalih dojenčkov in ustvarjali prve prijateljske vezi.

OBISK NA DOMU

Svoje storitve vam nudimo tudi v udobju vašega doma, kjer se bomo popolnoma posvetili samo vam in vašemu dojenčku.  

Ker se doma počutite najbolj varno, udobno in sproščeno

KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA

Z opisanimi aktivnostmi, ki vam jih ponujajo kartice boste podprli svojega dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Ustvarili mu boste pogoje preko katerih bo sam prišel do svojih lastnih, dragocenih, gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavali.

BOWNOVA TERAPIJA

Prijetna in učinkovita manualna terapija, ki pomaga telesu vzpostaviti optimalno ravnovesje, je primerna za vse starostne skupine: za nosečnice, dojenčke, odraščajoče otroke in odrasle. Deluje protibolečinsko in sproščujoče ter daje dolgoročne rezultate.

PRVA POMOČ ZA DOJENČKA IN MALČKA

V sodelovanju z Rdečim križem Zagorje ob Savi vsako leto organiziramo delavnico kjer se naučimo kako odreagirati v primeru nujnih stanj pri dojenčku in malčku. 

Little Hand

DELAVNICA BABY HANDLINGA

Delavnica za nosečnice in mamice z dojenčki, ki si želijo spoznati ključne prijeme za optimalen gibalni razvoj dojenčka.

bottom of page