top of page
PROGRAMI ZA DOJENČKE

Pridružite se nam na skupinskih programih, kjer vas čaka topel prostor in polno ljubečih mamic in dojenčkov, ali pa izberite individualen program v udobju vašega doma.

19_01384.jpg

TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKA - IAIM

Za vas imamo pripravljen program, ki je navdušil na tisoče staršev in dojenčkov po celem svetu, podprt pa je tudi s strani medicinske stroke. Tekom učenja masažnih prijemov boste obudili svoj šesti čut in se naučili poslušati sebe in svojega dojenčka.

TELOVADBA ZA DOJENČKE IN MAMICE 

Starši boste dojenčkom preko igrive vadbe pomagali, da bodo postali bolj spretni, njihovo gibanje bolj kvalitetno, hkrati pa bomo krepili socialne kompetence v družbi ostalih dojenčkov in ustvarjali prve prijateljske vezi.

OBISK NA DOMU

Svoje storitve vam nudimo tudi v udobju vašega doma, kjer se bomo popolnoma posvetili samo vam in vašemu dojenčku.  

Ker se doma počutite najbolj varno, udobno in sproščeno

PRAVILNO ROKOVANJE Z DOJENČKOM

V sodelovanju z Zdravstvenim domom  Zagorje ob Savi vsak mesec organiziramo predavanje v šoli za starše o pravilnem rokovanju z dojenčkom, poleg tega pa vas bomo opozorili tudi na najpogostejše napake, ki jih delamo pri rokovanju in pri uporabi pripomočkov ter s tem nevede delamo škodo dojenčku.

PRVA POMOČ ZA DOJENČKA IN MALČKA

V sodelovanju z Rdečim križem Zagorje ob Savi vsako leto organiziramo delavnico kjer se naučimo kako odreagirati v primeru nujnih stanj pri dojenčku in malčku. 

KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA

Z aktivnostmi, ki vam jih ponujajo kartice boste podprli svojega dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Ustvarili mu boste pogoje preko katerih bo sam prišel do svojih lastnih, dragocenih gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavali.

bottom of page