top of page
STROKOVNI SEMINARJI

Z možnostjo pridobitve mednarodnega certifikata. Organiziramo vrhunske seminarje, z izkušenimi, mednarodnimi inštruktorji, ki vam bodo omogočili bodisi samostojno kariero bodisi popestritev dela z najmlajšimi.

POSTANI CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR ZA MASAŽO DOJENČKOV - IAIM
9.-13. 10. 2023 

Seminar predstavlja veliko dodano vrednost bodisi na trgu dela kot tudi notranjo vrednost, saj se navezuje na zelo specifično področje dojenčka in mamice po porodu za njim pa stoji vrsta znanstveno podprtih raziskav.

POSTANI CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR JOGE ZA OTROKE-YAI
24. - 26. 3. 2023 On-line

V sodelovanju z Yoga&Kids organiziramo 3-dnevni praktični seminar joge za otroke, kjer se boste naučili kako se povezati z otrokom, ki je še vedno v vas in na ta način pričarati jogo otrokom na zelo igriv, vesel in pozitiven način.

POSTANI CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR ZA MASAŽO OTROK (4-12 let) - MISA
29.- 30. 9. 2023

MISP je zabavna, vsakodnevna, 10-15 minutna vodena masažna rutina, za katero si želimo, da bi potekala v vseh šolah in vrtcih v Sloveniji, pod vodstvom odrasle osebe. Masirajo se samo otroci (otrok otroka).

POSTANI CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR JOGE ZA NAJSTNIKE - YAI
2023

Z razumevanjem najstniških nenehno spreminjajočih se obnašanj in občutkov jim lahko inštruktorji pristopimo na samozavesten in prijazen način, jih vodimo in skupaj delimo nove izkušnje v njihovem življenju, obenem pa jim dajemo občutek varnosti in sprejetosti. Občutek, da so vredni in spoštovani. Najstniki včasih potrebujejo le nekoga, ki mu zaupajo in jih poslušajo.

bottom of page