malimigec-logo-transparent-2.png

KER JE PRVO LETO ZA DOJENČKA KLJUČNO.

NAŠA PONUDBA

18_00512.jpg

PROGRAMI ZA DOJENČKE

Telovadba za mamice in dojenčke, masaža dojenčka, baby handling. Individualno ali v skupini.

IMG_20210520_121555.jpg

STROKOVNI SEMINARJI

Organiziramo vrhunske seminarje,
z izkušenimi, mednarodnimi inštruktorji.

Tim in kartice aktivnosti.jpg

KARTICE AKTIVNOSTI 

30 stimulativnih kartic za podporo dojenčkovemu gibalnemu razvoju, ki jih priporočajo tudi fizioterapevti. V letu 2022 so prejele prestižno nagrado za inovacijo.

“Nina, hvala še enkrat za to super izkušnjo! Ogromno sem se naučila in naučeno uporabljam vsak dan. Dojenček v masaži naravnost uživa! Tudi očka masira in moram rečt, da je postal prav tak naš poseben večerni ritual. Hvala se enkrat! Priporočam vsaki mamici, ki jo srečam.”

NIKA


“Neverjetna razlika. Odkar z dojenčkom pravilno rokujem je očitno napredoval pa še nama s partnerjem ga je lažje dvigovati in nositi na ta način.”

TINA

“Super izkušnja! Hvala Nini za vse nasvete in ideje, kaj vse lahko počnemo z našimi dojenčki! Midva z Nikom sva zelo uživala!”

SARA

Newborn

ON -LINE GIBALNI PROGRAM

Celovit razvojno gibalni program namenjen mamicam z dojenčki (0-4m), ki si želijo v 4 enostavnih in jasnih korakih postati lahkotne in samozavestne v vsakodnevnem ravnanju in igri z dojenčkom.

Stopite v stik z nami !

Smo strokovnjaki s področja zdravega gibalnega razvoja dojenčkov in malčkov, zbrani pod imenom @malimigec, z namenom, da podpremo mamice z dojenčki že od prvega dne in jih usmerjamo na poti zdravega gibalnega razvoja dojenčka. Organiziramo skupinske vadbe in tečaje za mamice in dojenčke, ter strokovne seminarje za inštruktorje. Leta 2020 smo izdali inovativni produkt - Kartice aktivnosti za dojenčka, s katerimi lahko starši z dojenčki telovadijo tudi doma, leta 2022 pa smo lansirali prvi ekskluzivni on-line gibalni program za mamice z dojenčki (0-4m).

 

facebook.png
instagram.png
lokacija.png

T: +386 40 241 486

E: info@malimigec.si

Hvala za povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

Želite biti obveščeni o aktualnem dogajanju? Prijavite se na naše e-novičke.