top of page
IMG_20190921_180202.jpg

Certificiran tečaj s strani Yoga Alliance International s Cayetano Rodenas 
24.-26. 3. 2023 On-Line

POSTANI CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR JOGE ZA OTROKE (3-12 let) - YAI

logo-horizontal-web_1.png

​O SEMINARJU

V sodelovanju z Yoga&Kids organiziramo 3-dnevni praktični seminar joge za otroke, kjer se boste naučili kako se povezati z otrokom, ki je še vedno v vas in na ta način pričarati jogo otrokom na zelo igriv, vesel in pozitiven način.

 

Seminar vam bo odprl srce in vas vrnil tja kjer se je vse začelo. Prejeli boste orodje in samozavest, da postanete profesionalni učitelj joge za otroke takoj po zaključku dogodka. V trajno last boste prejeli tudi izčrpen učbenik (v angleškem jeziku), ki vam bo vedno v pomoč pri kreiranju joga uric in pri inspiraciji za vaše vodenje.

Seminar je namenjen vsem, ki obožujete delo z otroki in imate radi jogo. Namenjen je joga učiteljem, ki se želijo specializirati in vzgojiteljem, učiteljem, ki želijo prenesti prednosti in koristi joge v njihove razrede in popestriti kurikulum. Prav tako je namenjen staršem, da najdejo novo pot, da se povežejo s svojim otrokom in družino ter uživajo v zdravem, zabavnem, netekmovalnem programu, ki je zasnovan na gibanju. Seminarja se lahko udeležijo tudi vsi, ki si želijo razširiti in nadgraditi obstoječa znanja in poklic.

Po uspešnem zaključku seminarja boste prejeli Certifikat Yoga&Kids za učitelja joge za otroke (YAI), s katerim boste lahko učili jogo za otroke po vsem svetu. Na vašo željo pa vam izdamo tudi potrdilo, ki ga lahko uporabljate za napredovanje (v kolikor prihajate iz vrtca ali šole).
 

​PROGRAM ON-LINE SEMINARJA

 

POTEK SEMINARJA:

 • petek: 15-18:00

 • sobota: 13-16:00

 • nedelja: 13-16:00 

z možnostjo ogleda posnetkov za nazaj

OBRAVNAVANA TEMATIKA:

 • Igre in tehnike za poučevanje joge za različne starostne skupine

 • Joga Asane za otroke, partnerje in skupino

 • Tehnike in igre za dihanje in meditacijo

 • Skupinske dinamike za otroke in najstnike

 • Osnove Akrojoge in tajske masaže za otroke

 • Kako učiti otroke Yamas in Niyamas

 • Kako učiti otroke Pranayame

 • Kako poučevati družinsko jogo

 • Kako ohranjati in vzdrževati pozornost otrok v razredu

 • Osnovne tehnike joge za otroke s posebnimi potrebami

 • Kako ustvariti in razdelati vašo uro joge za otroke

 

Predznanje ni potrebno, pomembno je le, da si upate zopet biti otrok :) 

Vaša inštruktorica bo Cayetana Rodenas iz Yoga&Kids, Španija.  Seminar poteka v angleškem jeziku in je edino tovrstno izobraževanje v Sloveniji, potrjeno s strani največje zveze za jogo na svetu,  Yoga Alience International-YAI, mednarodnega združenja za jogo.


Cena seminarja:

 • redna cena: 435 € 

 • early bird cena: 385 €

Cena on-line seminarja:

 • redna cena: 375 € 

 • early bird cena: 325 € (velja do 17. 3. 2023)

Če si želiš postani inštruktor-ica joge za otroke klikni na gumb ZANIMA ME in posredovali ti bomo vse ustrezne informacije.

 

Organizator si pridružuje pravico do spremembe programa in termina, če izvajalec zaradi bolezni ali druge višje sile ne bo mogel izvesti izobraževanja v dogovorjenem roku.

KAJ SPLOH JE JOGA ZA OTROKE? CEL ŽUR :)

Yoga&Kids Teacher Training

Yoga&Kids Teacher Training

Play Video

Bilo jeeee čudovito. Caye je oseba s čudovito energijo, ki nas je z aktivnim zanimivim programom popeljala v otroška leta. Moja pričakovanja na začetku niso bila tako velika. Dobila sem veliko več. Še večjo moč do tega, da začnem početi to, kar me je tako dolgo zanimalo. Ta seminar je bil izvrstna priložnost za izpopolnjevanje, Caye pa izvrstna oseba, ki je z nami podelila to znanje. Brez problema bi lahko trajalo še dlje. Hvala za priložnost! 

JULIJA FAJHTINGER, prof. mag. glasbe

Kot učiteljica joge sem svoje prvo leto ugotovila, da raje kot z odraslimi jogo poučujem otroke. Želela sem se izpopolniti v tej smeri, zato sem se udeležila seminarja za inštruktorja joge za otroke s Cayetano Rodenas, ki ga je organiziral Mali migec. Tri dni sem bila skupaj z drugimi tečajniki stara med 3 in 7 let. Neizmerno sem uživala in jogo spoznavala z otroškimi očmi. Gradivo, ki sem ga na seminarju dobila, uporabljam ob rednih tedenskih vadbah Družinske joge na prostem, ki sem jo zasnovala za Avocado center. Namenjena je povezovanju staršev in otrok skozi jogijske asane in čuječnostne igre. Starša in otroka vadba poveže v odlično delujoč team in na vadbi je hrupno, zabavno in veliko smeha. Hvala Nini in hvala Cayetani za podano znanje in nov pogled na jogo. Z veseljem se bom udeležila še lakšnega podobnega seminarja.

SAŠA PERPAR, univ. dipl. kompar.

UTRINKI IZ SEMINARJA

bottom of page