top of page
Copy_of_Copy_of_Copy_of_Copy_of_Copy_of_

Razvojno gibalni program za malčke od 3. do 6. leta

Ključ za optimalen gibalni razvoj

MIGANJE ZA MALČKE

Si želiš, da bi bil tvoj malček spreten, kreativen, iznajdljiv? Želiš, da bi na varnem mestu in pod strokovnim vodstvom potrošil odvečno energijo in se zabaval skupaj s sovrstniki ter razvil optimalno držo, gibanje in hojo? Si želiš, da bi se znal  tudi lažje umiriti in sprostiti?

Prav s tem namenom je nastal program miganje za malčke.

V 60 minutah se bo tvoj malček pošteno razgibal in kreativno zdivjal, na koncu urice pa se bo naučil umiriti in sprostiti. Vadba bo potekala v duhu pravljične joge, povečala bo malčkov fokus in koncentracijo, izboljšala gibalne spretnosti in socialne veščine, vplivala pa bo tudi na izboljšanje samozavesti in samopodobe. Ne bo manjkalo niti plesa, petja in učenja prvih angleških besed. 


KATERE SO ŠE DODATNE PREDNOSTI PROGRAMA?


NI TEKMOVANJA, primerjanja in pritiskov, ni boljšega in slabšega – vsak ima svoje posebne talente. Otroci raziskujejo svoje telesne in umske zmožnosti – vsak na svoj način. Otrokom se preko gibanja ponuja priložnost, da se naučijo zavedati samih sebe in se ceniti.


Učimo se SPOŠTOVATI in ceniti druge že zgodaj v življenju in ceniti ter spoštovati vsa živa bitja, kar prispeva k ustvarjanju lepšega sveta in svetlejše prihodnosti.


Učimo se SAMOZAVEDANJA. Otroci se skozi igro učijo samozavedanja, spoznavajo svoje sposobnosti in opazujejo svoje misli.


Podpiramo pozitivno DUŠEVNO ZDRAVJE pri otrocih. Ko se otrok nauči sprejeti in se imeti rad, videti v drugih dobro, se osredotočiti in pomiriti svoje misli, se zavedati svojih prirojenih sposobnosti, postane odpornejši na stres, nauči se soočati z življenjskimi izzivi. Otrok bo pozitivnejši in bolj optimističen glede življenja in svojih sposobnosti ter manj dovzeten za depresijo in podobne duševne težave.


Spodbujamo ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG. Izboljša se otrokov imunski sistem, telesna drža, telesna moč in gibljivost ter zmanjša stopnja poškodb.  

Učimo se TUJEGA JEZIKA preko pesmic in gibanja.

PRIJAVA IN REZERVACIJA

I. SEMESTER POTEKA OD OKTOBRA DO JANUARJA (4 MESECE)

  • UVODNO SREČANJE BO POTEKALO SKUPAJ S STARŠI V ČETRTEK, 6.10.2022 od 17:00  - 18:00

  • UVODNA URA JE NEOBVEZUJOČA

  • INVESTICIJA ZA 4 MESEČNO KARTO ZNAŠA 120.-EUR

  • OB VPISU VAS ČAKA DARILO 🎀

  • LOKACIJA: VADBENI CENTER ZAGORJE

  • VAŠA INŠTRUKTORICA: Duška Kopinšek, diplomirana vzgojiteljica z dolgoletnimi izkušnjami z delom z otroki v vrtcu in certificirana učiteljica joge za otroke Yoga Kids, ki je mednarodno priznan program s strani največje joga organizacije na svetu YAI (Yoga Alliance International). Tudi sama je mama dvema navihanima malčkoma, Binetu in Piki. Vedno gleda out of the box in iz otrok zna izvleči tisto najboljše, kar se skriva v njih. 

REZERVACIJA: Mesto na programu si rezervirate tako, da izpolnite PRIJAVNICO spodaj. O vseh detajlih vas bomo obvestili preko e-pošte. 

bottom of page