Gibalno-sprostitveni program za malčke od 1 do 4. leta

Ključ za optimalen gibalni razvoj

MIGANJE ZA MALČKE

Si želite, da bi bil vaš malček spreten, kreativen, iznajdljiv? Želite, da bi na varnem mestu in pod strokovnim vodstvom potrošil odvečno energijo in se zabaval skupaj z vami iz sovrstniki ter razvil optimalno držo, gibanje in hojo? Si želite, da bi se znal vaš otrok tudi umiriti?

Prav zato pripravljamo za vse zasavske migece, miganje za malčke (in njihove starše).

Sedaj imate idealno priložnost, da prebudite otroka v sebi in preživite nepozabno uro s svojim malčkom, ki bo spoznal kako ste lahko kul, ko npr. zarjovite kot lev ali cvilite kot hijena :) Ali pa skupaj z otrokom ustvarite vsa prevozna sredstva tega sveta in to kar s svojimi telesi. Vsekakor boste v očeh vaših otrok pravi junaki in totalni carji.‍‍‍‍‍ Ura miganja je idealna priložnost, da se s svojim otrokom še bolj povežete in doživite nepozabno izkušnjo, ideje pa izkoristite še za preživljanje prostega časa, ko ste doma ali kje drugje.


ZAKAJ JE TO PRAVI PROGRAM ZA VAJU?

Otroke in seveda vas učimo različne elemente miganja na igriv in kreativen način. Njihovo pozornost na vadbi pritegnemo s pripovedjo, glasbo, igro in domišljijo, kjer posnemamo različne živali ali uporabljamo prispodobe iz vsakdanjega življenja. Skozi čarobno popotovanje otroci spoznavajo tudi osnove otroške joge, ki izhajajo iz živalskega in rastlinskega sveta. Otroci se naučijo sprostiti, povezati gibanje in dihanje, zjasnijo svoj um, spoznavajo svoje telo in njegove zmogljivosti. Izvajanje omenjenega programa v otroštvu ima veliko pozitivnih lastnosti na otroka, saj izboljša:

  • koncentracijo

  • spanje

  • delovanje imunskega sistema

  • koordinacijo in držo

  • sprošča napetost in stres 

  • poveže starša in otroka . . . 


KATERE SO ŠE DODATNE PREDNOSTI PROGRAMA?


1. Tukaj NI TEKMOVANJA, primerjanja in pritiskov, ni boljšega in slabšega – vsak ima svoje posebne talente. Otroci raziskujejo svoje telesne in umske zmožnosti – vsak na svoj način. Otrokom se preko gibanja ponuja priložnost, da se naučijo zavedati samih sebe in se ceniti.
2. Učimo se SPOŠTOVATI in ceniti druge že zgodaj v življenju in ceniti ter spoštovati vsa živa bitja, kar prispeva k ustvarjanju lepšega sveta in svetlejše prihodnosti.
3. Učimo se SAMOZAVEDANJA. Otroci se skozi igro učijo samozavedanja, spoznavajo svoje sposobnosti in opazujejo svoje misli.
4. Podpiramo pozitivno DUŠEVNO ZDRAVJE pri otrocih. Ko se otrok nauči sprejeti in se imeti rad, videti v drugih dobro, se osredotočiti in pomiriti svoje misli, se zavedati svojih prirojenih sposobnosti, postane odpornejši na stres, nauči se soočati z življenjskimi izzivi. Otrok bo pozitivnejši in bolj optimističen glede življenja in svojih sposobnosti ter manj dovzeten za depresijo in podobne duševne težave.
5. Spodbujamo ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG. Izboljša se otrokov imunski sistem, telesna drža, telesna moč in gibljivost ter zmanjša stopnja poškodb.  

PRIJAVA IN REZERVACIJA

PRIČNEMO:

  • V TOREK, 22.9.2020 ob 17:00, PRIJAVE SO V TEKU

  • INVESTICIJA ZA 3 MESEČNO KARTO ZNAŠA 90.-EUR + DARILO, KARTA ZA 1 MESEC 35.-EUR. 

  • LOKACIJA: VADBENI CENTER ZAGORJE

  • VAŠA INŠTRUKTORICA: Duška Kopinšek, diplomirana vzgojiteljica z več kot 15 let delovnimi izkušnjami s področja vzgojno-izobraževalnega dela z otroki v vrtcu, s poudarkom na gibanju in igri otrok, mamica 2 sončkov, certificirana učiteljica joge za otroke z mednarodnim certifikatom YAI in kmalu še NTC praktikantka po inovativnem programu Ranka Rajovića.

REZERVACIJA: Mesto na programu si rezervirate tako, da izpolnite PRIJAVNICO spodaj. O vseh detajlih vas bomo obvestili preko e-pošte. Na prvo srečanje lahko pridete pogledat popolnoma BREZ OBVEZNOSTI in se tako brez dvomov prepričate, da je to najboljši program za vas in vašega malčka. 

 

MALI MIGEC, Organizacija in izobraževanje Nina Pečnik s.p.,

MATIČNA: 8137765000
DAVČNA: 89910842
TRR: SI56 6100 0001 8797 492

 

T:: +386 40 241 486
E: info@malimigec.si

facebook.png
instagram.png
lokacija.png

©2018 by MALI MIGEC