V skrbi za zdravje mojega dojenčka

ON LINE PROGRAM MALI MIGEC

(0-4 mesece)

​O PROGRAMU

Program je namenjen vsem zdravim dojenčkom (od rojstva do 4. meseca) in njihovim mamicam, ki bi se rade naučile varnih prijemov s katerimi boste podprle  dojenčka v njegovi prirojeni radovednosti in vsem gibalnem potencialu s katerim je prišel na svet. Z naučenimi prijemi mu boste ustvarile pravo okolje in pogoje preko katerih bo dojenček sam prišel do svojih lastnih, dragocenih gibalnih in čutnih izkušenj, poleg tega pa se boste zraven še zabavale.

Mamice boste tako dojenčkom preko skrbno izbranih vaj, ki se bodo postopoma, iz tedna v teden nadgrajevale, pomagale da bo postal bolj SPRETEN & GIBLJIV, da bo njegovo gibanje bolj KVALITETNO, počutje pa ODLIČNO.

V 4 tednih, v 4 srečanjih vam bom postopoma razkrila pravilno izvedbo skrbno izbranih, varnih vaj za vašega dojenčka, ki ustrezajo njegovi starosti in njegovim motoričnim spretnostim. Vsako srečanje bo razdeljeno na uvodni del, izvedbo vaj za dojenčka ter diskusijo. Vedno bo prostor tudi za vaša vprašanja in odgovore. 

4 ON LINE SREČANJA - POSTOPNA NADGRADNJA VADBENIH PRIJEMOV - VAJE ZA IZBOLJŠANJE MOTORIČNIH SPRETNOSTI + DARILO !!!

On line izobraževanje vsebuje 4 srečanja v razmiku enega tedna, kjer bomo postopoma usvojile vse pomembne prijeme, ki bodo vzpodbudili dojenčkov gibalni razvoj v prvih mesecih življenja. Popeljala vas bom tudi skozi teoretično ozadje telovadbe za dojenčka in se dotaknila perečih vprašanj, ki pestijo vse starše. Srečanja bodo potekala v zaprti Fb skupini, video pa si boste lahko ogledale tudi za nazaj v kolikor se ne boste uspele z dojenčkom priključiti v živo.

PREDNOSTI TELOVADBE ZA DOJENČKE

 • izboljšana cirkulacija, dvig imunskega sistema, boljše počutje dojenčka

 • s pravilnimi gibalnimi usmeritvami bo dojenček razvil svoj potencial in dobro držo (kvalitetno obračanje, suvereno sedenje, kvalitetno hojo, zdravo hrbtenico...)

 • postal bo spreten, samozavestnejši in močnejši saj je gibanje način s katerim se dojenček izraža

 • hitreje bo spoznal svoje telo in znal aktivirati prave mišice, tako bo hitreje dosegal razvojne mejnike

 • okrepil bo vse svoje motorične spretnosti (ravnotežje, koordinacija, moč, hitrost, vzdržljivost, zmogljivost...)

 • izkoristil bo gibalni potencial s katerim je prišel na svet

 • okrepil bo vez s starši

PREDNOSTI ON LINE PROGRAMA

 • izobraževanje poteka kar iz varnega udobja vašega doma

 • posnetek si lahko ogledate kadar vam najbolj ustreza

 • na voljo smo vam za vsa vprašanja in odgovore

 • podpora in spodbuda znotraj zasebne Fb skupine

 • spremljanje napredka skozi celotne 4 tedne programa 

 • + NAJBOLJŠE DARILO !!! 

 

Zdaj pa le v AKCIJO. PRIČNEMO: TERMIN ŠE NI ZNAN. POTREBUJETE le udobna oblačila in dojenčkovo najljubšo igračko (ali kartico).

CENA IZOBRAŽEVANJA IN GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Program, sestavljen iz 4 srečanj in podpore v zaprti Facebook skupini, znaša 49,90 eur.  Vse prijavljene čaka tudi EKSLUZIVNO DARILO !!! - KARTICE AKTIVNOSTI ZA DOJENČKA V VREDNOSTI 29,90 EUR !!! SAMO ZA PRVO SKUPINO PRIJAVLJENIH MAMIC Z DOJENČKI !

Rezervacijo svojega mesta izvedete tako, da izpolnite elektronsko PRIJAVNICO in plačate predračun, ki vam ga bomo poslali preko e-pošte. Po prejemu plačila vam posredujemo dostop do zaprte Fb skupine in vam pošljemo EKSKLUZIVNO DARILO - 30 stimulativnih kartic za aktivnosti z dojenčkom, ki vam bodo v pomoč pri aktivnem preživljanju časa z dojenčkom in v podporo on line programu.

Na program vam nudimo 100 % garancijo zadovoljstva. Tako vse tveganje prevzemamo nase. V kolikor vam on line program ne bo všeč  in nam boste to tudi zaupali, vam bomo vrnili denar. On line program bo izveden v kolikor bodo minimalno 4 rezervacije. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja in vračila kupnine. 

Vse video, foto in pisne vsebine ON LINE PROGRAMA so last podjetja MALI MIGEC, Nina Pečnik s.p. Kakršnokoli kopiranje in deljenje omenjenih vsebin brez pisnega privoljenja podjetja MALI MIGEC  je kaznivo.

 

MALI MIGEC, Organizacija in izobraževanje Nina Pečnik s.p.,

MATIČNA: 8137765000
DAVČNA: 89910842
TRR: SI56 6100 0001 8797 492

 

T:: +386 40 241 486
E: info@malimigec.si

facebook.png
instagram.png
lokacija.png

©2018 by MALI MIGEC