Baby's Hand

Ključ za optimalen gibalni razvoj

Ključ za optimalen gibalni razvoj

PRAVILNO ROKOVANJE Z DOJENČKOM

  • Ne veste kako bi pravilno dvignili in odložili dojenčka in s tem hkrati prispevali k njegovem kvalitetnem gibalnem razvoju?

  • Ne veste kako dojenčka pravilno obleči, sleči in previti ter hkrati okrepiti njegove mišice?

  • Ga ne znate pravilno zakotaliti na trebušček in ga spodbujati k njegovi samostojnosti?

VABLJENI NA NAŠO DELAVNICO 

Starši smo pogosto v dvomih kako pravilno dvigniti dojenčka, ga pestovati in odložiti, podreti kupčka, obleči, previjati in obrniti na trebušček in nazaj.... In prav je, da nas tovrstna vprašanja zanimajo, saj je dojenček popolnoma nebogljen in odvisen od naših znanj, ki jih od strokovnjakov pridobivamo starši tekom nosečnosti in nato od rojstva dalje. 

Neustrezno rokovanje z dojenčkom je premnogokrat povod za napotitev dojenčka v razvojno ambulatno in nevrofizioterapijo zato vam svetujemo, da ga uporabljate, se ga pravilno naučite in jemljete resno. Nato pa vam bo samo prišlo "v kri" in prijemi vam bodo postali popolnoma domači, dojenček pa bo vesel, saj mu boste nudili ustrezne vzpodbude za njegov zdrav razvoj.

Na delavnici pravilnega rokovanja se boste naučili vseh prijemov, poleg tega pa vas bomo opozorili tudi na NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE, ki jih delamo starši pri rokovanju in uporabi pripomočkov ter s tem nevede delamo škodo dojenčku.

Vsi udeleženci boste po e-pošti prejeli tudi BREZPLAČEN PRIROČNIK za zdrav razvoj dojenčka, ki vam bo pomagalo, da se boste v poplavi informacij lažje znašli.

Pravilno rokovanje je temelj za optimalen gibalni razvoj dojenčkov. POKLIČITE ZA SVOJ TERMIN.

Na delavnici je popolnoma sprejemljivo, da dojenčka dojite, previjate . . . Če dojenček zaspi pa vam je na voljo lutka :) Vabljeni očki in mamice skupaj z dojenčki.

S seboj prinesite samo bombažno pleničko in najljubšo igračko, oblecite pa se udobno.

CENA:

- skupinska delavnica: 25 eur/osebo oz. par

- individualna delavnica: 45 eur/osebo oz. par