top of page
18_00703.jpg

Krepimo motorične spretnosti in se zabavamo

TELOVADBA ZA DOJENČKE IN MAMICE

​O VADBI

Starši boste dojenčkom preko IGRIVE VADBE pomagali, da bodo postali bolj spretni, njihovo gibanje bolj KVALITETNO, hkrati pa bomo krepili socialne kompetence v družbi ostalih dojenčkov in ustvarjali prve prijateljske vezi.

Program je namenjen dojenčkom (0-1 leta) in njihovim mamicam in poteka enkrat tedensko po 45 minut skozi celo leto. Dojenčkov razvoj spodbujamo z vajami, ki ustrezajo najnovejšim smernicam, izvajamo pa jih na blazinah, v zraku, popestrimo jih s petjem, plesom, prstnimi igricami in različnimi temami. Na ta način prebudimo vse SENZOMOTORIČNE FUNKCIJE, v pomoč pa so nam razni TERAPEVTSKI PRIPOMOČKI, ki še dodatno stimulirajo vse čute. Nikoli pa ne pozabimo razmigati tudi mamic. Ve pridete prve na vrsto, saj je vaše počutje po porodu izjemnega pomena tako za vas kot za dojenčka.

Program je skrbno in strokovno izdelan ter prinaša vidne rezultate na mamici in na dojenčku v kolikor prijeme ponavljate tudi doma.

PREDNOSTI VADBE ZA DOJENČKE IN MAMICE

 • s pravilnim gibanjem bo dojenček razvil svoj potencial in dobro držo (suvereno sedenje, kvalitetna hoja, zdrava hrbtenica...)

 • postal bo spreten, samozavestnejši in močnejši

 • naučil se bo ujeti na rokice in sestopati z različnih višin (postelja, tobogan...)

 • okrepil bo vse svoje motorične spretnosti (ravnotežje, koordinacija, moč, hitrost, vzdržljivost, zmogljivost...)

 • izkoristil bo gibalni in socialni potencial s katerim je prišel na svet

 • okrepil bo socialne kompetence v družbi ostalih dojenčkov

 • mamice pa bomo z vajami okrepile mišice medeničnega, zmanjšale bolečino v hrbtenici, izboljšale držo in se tako na varen način vrnile v formo pred porodom

Na vadbi se lahko tudi dojite, previjate saj je DOJENČEK VEDNO NA PRVEM MESTU. Tudi JOK je v redu, saj je to način komunikacije dojenčka s svetom.

S seboj prinesite samo bombažno pleničko in najljubšo igračko, oblecite pa se udobno.

Fizioterapevtka Nina vaju bo na poti razvoja spremljala vsak teden, vaju spodbujala in vama nudila podporo.

PRIJAVA IN REZERVACIJA

CENIK

 • 1 mesečna karta (4 obiski, 1x tedensko)*: 48 eur

 • AKCIJA!!! POPUST na 3 mesečno karto (12 obiskov, 1x tedensko): 129 eur

*Obiski se plačajo vnaprej. Mesečni paket 1x tedensko vključuje 4 zaporedne obiske, z veljavnostjo od datuma plačila. Enako velja za 3 mesečni paket. Neizkoriščenih obiskov ne prenašamo v naslednji mesec in plačila ne vračamo.

 

URNIK & LOKACIJA: 

VSAK TOREK:

 • 1. skupina: 9:00 - 9:45  

 • 2. skupina: 10:00 - 10:45

 • 3. skupina: 11:00 - 11:45

Lokacija: VADBENI CENTER ZAGORJE. 

REZERVACIJA: Mesto na programu si rezervirate tako, da izpolnite PRIJAVNICO spodaj. Podatke za plačilo in vse podrobnosti prejmete na vaš e-naslov.

 

Na program vam nudimo 100 % garancijo zadovoljstva in vam v primeru, da po obisku programa ne boste zadovoljni in nam to tudi zaupali, vrnili denar.

60-100_proc_garnacija_vracila_denarja_3-

Ob skrbi za dojenčico in zelji po tem, da ji omogočim res najboljše sem večkrat pozabila nase, na svoje telo. Na telovadbi pa sem tako našla čas zase in za dojenčico. Všeč mi je, ker je vedno na prvem mestu dojenček, vse poteka umirjeno, sproščeno, prilagojeno dojenčku in njegovim zmožnostim, hkrati pa na nobenem srečanju ni manjkalo sprotne pohvale in spodbude. Super ste, hvala za vse!

Le tako naprej!! Osrečite še čim več mamic in dojenčkov 😊

MAJA ČOP, specialna pedagoginja

Super, nekaj najboljšega kar lahko med porodniškim dopustom počneš s svojim sončkom. Hodila sem že s prvim otrokom in videla rezultate...kako se je naučil kobacati, posedati, priti dol s kavča...vse to tako, kot sem ga učila po metodah, vajah, ki smo jih izvajali skupaj in to dosledno vadila doma. Všeč mi je bilo to, da smo tudi mamice telovadile in izvajale vaje, ki so po porodu še kako pomembne, saj velikokrat pozabimo nase. Nenazadnje pa še super energija Nine, inštruktorice, ki ima neverjeten čut do dojenčkov.

SONJA GROŠELJ, profesorica razrednega pouka

bottom of page