top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

PONOSNA DO NEBA

Ne morem vam opisati kako sem ponosna na vse mamice, ki ste iz dneva v dan, iz leta v leto bolj izobražene in se zavedate, da dober razvoj vašega največjega zaklada ni samoumeven in, da je za to potrebno kar nekaj znanj in spretnosti, ki pa vam jih z največjem veseljem predajam že 4. sezono malega migca.

Neizmerno sem hvaležna, ker mi zaupate, ker se pod mojim vodstvom počutite sproščene in sprejete prav takšne kot ste, NAJBOLJŠE! Jaz pa vam obljubljam, da se bom še naprej izobraževala na vseh področjih razvoja dojenčkov in zdravja mamic in vam na programih postregla s strokovnim znanjem po "domače" :)

V torek smo pričeli s tečajem masaže za dojenčka kjer smo se naučili kako se RAZVAJAMO preko preverjenih masažnih prijemov in s tem spodbujamo dojenčkov motorični napredek, čustven in miselni razvoj.

Tečaj masaže za dojenčka IAIM (1/5)

Kako je potekalo prvo srečanje pa si lahko preberete tudi skozi oči mlade mamice Gaje, ki se je tečaja udeležila s svojim sinčkom Lanom: https://gajasbaby.wordpress.com/2018/09/04/mali-migec-masaza-za-dojencke/​

in pravi:

"Zelo smo uživali tako mamice kot otročički. Vse je potekalo zelo sproščeno. Komaj že čakava, da obiščeva drugi del masaže za dojenčke!"

V četrtek pa smo otvorili še novo sezono miganja za dojenčke in mamice. Samo počitnice so bile vmes pa že skoraj vsi kobacajo 🙈... pohvala mamicam in očkom za odlične vzpodbude, 🔝 ste!

Miganje za dojenčke in mamice

Naslednji teden nas poleg rednega programa čaka še predavanje o pravilnem rokovanju z dojenčkom v šoli za starše v ZD Zagorje.

Čaroben pozdravček,

nina & mali migec

ker je prvo leto za dojenčka ključno

bottom of page