top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

NOVO! NA VOLJO JE ONLAJN PROGRAM MALI MIGEC: MIGAMO DOMA

Situacija je žal nanesla tako, da se v živo ne moremo več srečevati. Zato ostanimo doma, z našimi najdražjimi in skupaj zajezimo širitev tega virusa. Ker pa imamo na voljo tudi vso možno tehnologijo, ki nam omogoča, da ostanemo povezani, da ostanemo v toku z informacijami in trendi ter tako poskrbimo tudi za svojo fit postavo in dojenčkov optimalen gibalni razvoj sem se odločila, da ne bom "samo" doma in čakala na dan, ko se zopet vidimo, ampak da za vas posnamem tudi vajice, ki jih boste lahko delale doma, skupaj s svojimi dojenčki.

Več o programu si lahko preberete TUKAJ.

En del onlajn vadbe je namenjen MAMICAM PO PORODU. Vaje so skrbno izbrane in osredotočene na:

  • pravilno dihanje

  • aktivacijo trebušnih mišic

  • pravilno držo

  • zmanjšanje razmika med premo trebušno mišico (diastazo rektusov)

  • krepitev mišic medeničnega dna

  • zmanjšanje bolečine v predelu ramenskega obroča in hrbtenice

  • izboljšanje počutja​

Program je namenjen tudi ZDRAVIM DOJENČKOM (0-1 leta). Same boste tako dojenčkom preko IGRIVE VADBE pomagale, da bodo postal bolj SPRETEN, njegovo gibanje bolj KVALITETNO, počutje pa ODLIČNO. Dojenčkov razvoj spodbujamo z vajami, ki ustrezajo najnovejšim smernicam, izvajamo pa jih na blazinah, v zraku, popestrimo jih s petjem, plesom, prstnimi igricami in različnimi temami. Na ta način prebudimo vse SENZOMOTORIČNE FUNKCIJE, v pomoč pa nam razni PRIPOMOČKI, ki jih najdete doma (žoga, balon, pručka, škatla, stol...) ki bodo še dodatno pripomogli k boljšim MOTORIČNIM SPRETNOSTIM vašega dojenčka.

Program je skrbno in strokovno izdelan ter prinaša vidne rezultate na mamici in na dojenčku in vam zato svetujemo, da ga izvajate dvakrat do trikrat tedensko. Onlaj program vsebuje kombinacijo video vadbe in pisnih navodil za vadbo doma.

bottom of page