top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

TURISTIČNI BONI 2021 TUDI ZA AKTIVNOSTI Z DOJENČKOM IN STROKOVNE SEMINARJE MALI MIGEC

Vsi se zavedamo dejstva, da sta gibanje in masaža najbolj učinkoviti sredstvi, ki aktivirata spodobnost telesa za napredek in regeneracijo. Prav tako uravnavata delovanje imunskega sistema in vplivata na boljše počutje in samozavest. Zato je v letošnjem letu država uvedla nove bone, imenovane BON21, ki jih lahko uveljavite tudi pri nas, za katerokoli storitev MALI MIGEC (v živo ali preko spleta).


Torej BON21 lahko koristite za vse aktivnosti z dojenčkom v podjetju MALI MIGEC, kot tudi za udeležbo na strokovnih seminarjih in izobraževanjih.


KAKO LAHKO VNOVČIM BON21 PRI PODJETJU MALI MIGEC?


Na recepciji ali preko e-pošte sprejemamo državne bone (izpolnjen obrazec), ki jih želite izkoristiti za naše storitve. Lahko jih uporabite za vse spletne programe, kot tudi programe v živo:

  • polnoletne osebe 100€;

  • mladoletne osebe 50€.


Za vnovčenje bona potrebujemo kopijo vaše osebne izkaznice in emšo številko. V kolikor potrebujete pomoč pri izpolnjevanju se lahko obrnete na nas: info@malimigec.si ali pa na stran Finančne uprave Republike Slovenije: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/

Ker si to, drage stranke, zares zaslužite.


Commentaires


bottom of page