top of page

Zadnje novičke

Arhiv

Tags

VABLJENI V MALI MIGEC ZAGORJE NA TEDEN ODPRTIH VRAT

Drage mamice, očki, mali migeci,

v teh časih smo lahko videli in ugotovili kako pomembno je druženje, izmenjava mnenj in pristen človeški stik, stisk roke, objem ali čutna podpora. Zato vas z največjim veseljem obveščamo, da za vse, ki imate doma dojenčka ali malčka in si želite z njim aktivno preživeti čas, pripravljamo teden odprtih vrat, na katerem boste lahko preizkusili naše programe brezplačno.


Program dogajanja v Vadbenem centru Zagorje:


KAKO IZBRATI PRAVI PROGRAM ZA VAS IN VAŠEGA OTROKA?


MASAŽA DOJENČKA IAIM, TOREK, 24.6.2021 ob 10:00

Vsem, ki ste prvič starši in katerih dojenčki se še ne pomikajo po podlagi (do ca 6. meseca), svetujemo tečaj masaže dojenčka po mednarodno priznanem protokolu IAIM (international association of infant massage). Na tednu odprtih vrat vam bomo razkrili skrivnosti masiranih dojenčkov in prijeme za masažo nogic, ki jih dojenčki naravnost obožujejo.


Dokazano je, da se je pravi stik (očesni stik in direkten pogovor) med materami in otroci zmanjšal za polovico. Matere in otroci preživljajo čas v istem prostoru, vendar samo polovico tega časa preživijo v pravem stiku. Dojenčki so stika in dotika še toliko bolj željni. In masaža je najbolj intenzivna oblika dotika, ki prinaša dojenčku mnoge pozitivne učinke na psihomotorični razvoj, pomaga pa tudi staršem, da lažje prepoznavajo dojenčkove znake in se z njim povežejo.


Tečaj masaže dojenčka obsega vsega skupaj 5 srečanj po 60 do 90 minut v razmaku enega tedna, ki se postopno nadgrajujejo v dojenčkovem tempu. Vse, ki se boste v tednu odprtih vrat prijavili na celoten tečaj čaka PRESENEČENJE. In že v naslednjem tednu vas bo čakalo drugo srečanje, kjer pa bomo obravnavali rutino proti trebušnim krčem, spoznali masažne prijeme za trebušček in se dotaknili pereče tematike-dojenčkov jok. Do zadnjega, petega srečanja, boste že dodobra spoznali vse prijeme za masažo dojenčka, trikce za masažo odraščajočega otroka in vaje za raztezanje. Vaš dojenček pa bo prejel svojo PRVO DIPLOMICO. Več o samem programu si preberite TUKAJ.


Masirani dojenčki so bolj umirjeni, povezani s staršem, ki ga masira in lepše gibalno napredujejo v primerjavi z ostalimi dojenčki.TELOVADBA ZA MAMICE IN DOJENČKE, ČETRTEK 26.6.2021, po razporedu Telovadba za mamice in dojenčke je namenjena zdravim mamicam in dojenčkom. Za mamice in njihovo dobro počutje bomo poskrbeli s skrbnim izborom vaj, ki vam bodo pomagale, da pridete nazaj v formo, ki ste jo imele pred nosečnostjo (vaje za ramenski obroč, vaje za krepitev globoke trebušne mišice, za zmanjšanje diastaze, krepitev mišic medeničnega dna...). Dojenčki pa bodo uživali v vajicah, ki jih skrbno izbiramo glede na njihovo starost in razvojne mejnike.


Telovadba za mamice in dojenčke poteka skozi celo leto, prijave pa potekajo vsak mesec. Priporočamo vam, da z omenjenim programom nadaljujete po zaključenem Tečaju masaže dojenčka IAIM, saj vam kombinacija zagotavlja boljše rezultate. Več o samem programu si lahko preberete TUKAJ.


Vse, ki se boste v tednu odprtih vrat prijavili na program čaka PRESENEČENJE. Zakupite lahko vadbo za 1 mesec ali za 3 mesece.


TELOVADBA ZA MALČKE (1-6 let) IN STARŠE

Si želite, da bi bil vaš malček spreten, kreativen, iznajdljiv? Želite, da bi na varnem mestu in pod strokovnim vodstvom potrošil odvečno energijo in se zabaval skupaj z vami iz sovrstniki ter razvil optimalno držo, gibanje in hojo? Si želite, da bi se znal vaš otrok tudi umiriti? Z malčki od 1 do 6. leta vas zato vabimo, da se nam pridružite v četrtek popoldan in se prepričate, da je naš program prava izbira za vas in vašega malčka.


Več o samem programu si lahko preberete TUKAJ.


POTREBNA JE PRIJAVA!


Vse aktivnosti v tednu odprtih vrat so brezplačne, vseeno pa je potrebna predhodna prijava. Prijavnico najdete tukaj: https://forms.gle/vj7T7MDDfG1LSLg89


Pripravljamo pa vam še nekaj presenečenj - Weleda vas bo pocrkljala z njihovim izbranim čajčkom za mamice, - prejeli boste tudi vzorček za domov, - na voljo imamo še 30 izvodov vodnika za starše Zaupam si, - lepe misli za mamice, ki pobožajo dušo in nas spravijo v dobro voljo,

- ogledali si boste lahko Kartice aktivnosti za dojenčka, - in še in še ....

V tednu odprtih vrat bo potekal bo tudi vpis v novo sezono 2021/22, koristite pa lahko tudi turistične bone BON21. Vse vpisane* v novo sezono bo čakalo še posebno presenečenje (presenečenja bodo na voljo dokler ne poide zaloga paketkov presenečenja, ki jih je za vas pripravila Weleda). *Za vpis se šteje prijava in plačilo želenega programa. S tem je narejena rezervacija vašega mesta v skupini.


LOKACIJA


Vadbeni center Zagorje se nahaja na Cesti Borisa Kidriča 4b, poleg NLB in nasproti Delavske hranilnice. Prostor se nahaja v pritličju. V primeru, da želite individualno obravnavo je možen tudi obisk na domu.


INFO

info@malimigec.siComments


bottom of page